Miért van, hogy éjjel felébredek és meg vagyok zavarodva, nem tudom mi történik?
Figyelt kérdés
Éjjelente párszor fel szoktam ébredni, olyankor megijedek, nem értem, hogy mi történik, zavart gondolataim vannak.2012. máj. 1. 21:16
1/5 anonim válasza:
Ez érdekes, ilyen nekem is van, gondoltam is hogy kiírom de megelőztél :) Nálam csak annyi van hogy utána pár percig nem tudom eldönteni hogy hol vagyok, vagy hogy ki beszél hozzám ha esetleg felkeltenek.
2/5 A kérdező kommentje:
Nálam még olyan volt, hogy éjjel felébredtem, valaki bent volt a wc-n, ment a szellőző, én meg nem ismertem fel, hogy mi az a hang, azon voltam, hogy felkapok valamit és elmenekülök :D De nem mertem mozdulni az ágyban.
2012. máj. 1. 22:00
3/5 anonim válasza:
Nem kapcsolódik még be teljesen az agyad. Kell a tudatnak egy kis idő, amíg helyreáll az alap működése, hogy rákapcsolódjon az emlékeidre.
4/5 anonim válasza:
jha,totál lemész alfába meg gammába, és nehéz visszatérni a valóságba...
ha nagyon elfáradok másnap én is így kelek...
5/5 anonim válasza:
Pont most akartam kiírni ugyanezt a kérdést. Ezek szerint nem vagyok egyedül ezzel. Engem nagyon ijeszt. Egyre gyakrabban és egyre többet tart az az állapot, hogy éjjel megébredek és nem tudom hol vagyok, ki vagyok. Soha korábban nem történt ilyen velem, kb. 2-3 hónapja tapasztalom. Ma éjjel volt a legdurvább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!