Hol van bennem az agresszió? Kezdek félni, ez már nem normális.
Mindenki szerint "szerencsés" természetem van, nagyon toleráns, türelmes vagyok, nem akadok ki semmin, sosem vagyok mérges, maximum belül konstatálom, hogy ez most nem esett jól, ez fájt, stb. Még a hangomat sem emelem fel sose, sem fizikailag sem pszichikailag nem bírok senkinek (ill. semminek, bár ez csak az én hülyeségem, hogy a tárgyak éreznek)fájdalmat okozni, a másik szavába sem merek belevágni, ha beszél. És nem illedelemből, hanem félek, hogy rosszul esne neki.
Csak azt látom, hogy körülöttem mindenki kiengedi a dühét, csapkod, ordít, kiabál, üt, egyebek, utána persze lenyugszik, majd később újrakezdi.
Eddig azt gondoltam, hogy ez marhára agresszív, meg heves, de kezdek rájönni, hogyha mindenki ilyen, akkor velem nem stimmel valami. :)
Ellenben meg vagyok ijedve, hogy ez kóros, hogy valahol kell lennie bennem agressziónak, ami kiadásra vár, és hogyha fokozatosan nem távozik belőlem, akkor egyszer csak robban.
Pszichológusomnak ezt a felvetésemet így konkrétan még nem mondtam, ám tudja milyen vagyok, hogy reagálok, és csak azt szokta mondani, hogy "áldott jó természetem" van. :)
Ti mit gondoltok a dologról? Szerintetek ez normális, vagy nem? Ha nem, akkor mit kéne tennem? Kéne egyáltalán tennem valamit?
Köszönöm szépen, hogy végigolvastál.
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!