Ez skizofrénia? (folyt lent)
Figyelt kérdés
Mindig azt hiszem hogy követ egy furgon mindennap látom és néz belöle egy ember ma ház elött állt. Tegnap egy öreg ember beszállt a liftbe és mondta hogy nincs kinytiva a hátsó része pedig nagyobb hely lenne benne tök jó lenne kiszállt a 8.on és én gondolkodtam és öszeált egy kép hogy biztos jelet akart adni ezzel hogy megöl vagy valami :'( :'( meg embereket látok hogy néznek meg hogy rajtam röhögnek 18/fiu vagyok Elegem van az életemből2012. máj. 31. 19:47
21/23 anonim válasza:
Ki írta,hogy a skizofréneknek két személyiségük van?!Az a diszociatív személyiség zavar.
Én skizofrén vagyok,és a kezdeti tüneteid Neked is azok.Keress fel egy orvost,a probléma ugyanis kezelhető.
24/L
22/23 anonim válasza:
Pszihiáterhez menj el. Annak tűnik a leírás alapján, de van rá gyógyszer, teljes életet tudsz élni ezzel a betegséggel is, úgyhogy semmi gáz, keress egy jó orvost, beállít gyógyszerre, és ennyi.
23/23 Pietrosol válasza:
Szia!
Játssz el a gondolattal,hogy odamész és megnézed,meggyőződsz arról,hogy valóban fenyeget-e bármilyen veszély!Mert valójában nem!
Ha gondolatban megtetted,tedd meg a valóságban is
és a valóság is téged fog igazolni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!