Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez skizofrénia? (folyt lent)

Ez skizofrénia? (folyt lent)

Figyelt kérdés
Mindig azt hiszem hogy követ egy furgon mindennap látom és néz belöle egy ember ma ház elött állt. Tegnap egy öreg ember beszállt a liftbe és mondta hogy nincs kinytiva a hátsó része pedig nagyobb hely lenne benne tök jó lenne kiszállt a 8.on és én gondolkodtam és öszeált egy kép hogy biztos jelet akart adni ezzel hogy megöl vagy valami :'( :'( meg embereket látok hogy néznek meg hogy rajtam röhögnek 18/fiu vagyok Elegem van az életemből
2012. máj. 31. 19:47
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak egy kis szimpla üldöztetési mánia, de ha hagyod továbbfajulhat. Az biztos, hogy senki nem akar eltenni láb alól, mert ennyi idősen még nem követtél el semmi olyasmit, amiért el kellene bárki intézzen. Sem olyan dolgot nem tudhatsz, ami szintén arra sarkallna bárkit, hogy jobb lenne, ha nem lennél, és még útjában sem vagy senkinek. Meg tudja az embert a saját fantáziája tréfálni néha. Inkább az irányba kellene kutakodnod, hogy mi elől menekülsz. Mit nem tudsz vállalni, mi az ami elől legszívesebben elbújnál, míg elmúlik magától. Mert ezek a buktatók ugye megvannak mindannyiunk életében, és saját félelmeink, netán bűntudatunk vagy kibúvókat keresésünk nyilvánulnak meg ilyen formában. Elvált szülők? Szerelmi csalódás? Önbizalom hiány? Valamilyen kudarc, amit nem tudtál még feldolgozni? Minden kérdésre benned van a válasz, ha nem tudnád kibogozni, akkor kérj segítséget és megkapod. Ölellek szeretettel.
2012. máj. 31. 21:07
 12/23 A kérdező kommentje:
De nem láttam már 2 hete csak ma egy ugyanolyant rendszáma se az volt
2012. máj. 31. 21:19
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Keress fel egy pszichiátert és mondd el neki mindazt, amit tapasztalsz és amit itt leírtál. Sajnos, amíg ezt nem léped meg, nem valószínű, hogy javulni fog. Sőt! Rosszabb lehet. Ne félj megtenni ezt a lépést! Kérj segítséget, családtagtól, baráttól, aki megért és elkísér. Hidd el, nem vagy egyedül a problémáddal, sokan küszködnek hasonlóval.
2012. máj. 31. 21:31
 14/23 A kérdező kommentje:
Tudom :'(
2012. máj. 31. 21:34
 15/23 anonim ***** válasza:
Paranoia. Elvileg kikezelhető. Nem akar és nem fog senki megölni.
2012. máj. 31. 23:05
 16/23 A kérdező kommentje:
Okés :) hogy kezelhető?
2012. máj. 31. 23:06
 17/23 anonim ***** válasza:
Majd a pszichiáter elmondja! Ahogy többen írták, fordulj hozzá minél hamarabb!
2012. máj. 31. 23:09
 18/23 A kérdező kommentje:
okés :)
2012. máj. 31. 23:14
 19/23 Pietrosol ***** válasza:
NE ESS PÁNIKBA!
2012. jún. 1. 10:31
 20/23 anonim ***** válasza:
Én is azt javaslom,hogy keress fel egy pszichiátert.Mivel 18 éves vagy, a háziorvosod tud beutalót adni Neked.Menj el hozzá és beszélj neki a problémádról,hogy mennyire megnehezíti a mindennapjaid,hogy mit érzel ezzel kapcsolatban.Kérj tőle beutalót,orvosi segítséget,tanácsot,ő tudni fogja,hogy melyik az a kórház,ahova a lakhelyed szerint tartozol.
2012. jún. 4. 18:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!