Ez skizofrénia? (folyt lent)
Figyelt kérdés
Mindig azt hiszem hogy követ egy furgon mindennap látom és néz belöle egy ember ma ház elött állt. Tegnap egy öreg ember beszállt a liftbe és mondta hogy nincs kinytiva a hátsó része pedig nagyobb hely lenne benne tök jó lenne kiszállt a 8.on és én gondolkodtam és öszeált egy kép hogy biztos jelet akart adni ezzel hogy megöl vagy valami :'( :'( meg embereket látok hogy néznek meg hogy rajtam röhögnek 18/fiu vagyok Elegem van az életemből2012. máj. 31. 19:47
1/23 A kérdező kommentje:
És még azt hozzáteszem tegnap hangokat hallotam a nevemet :'( :'(
2012. máj. 31. 19:53
2/23 anonim válasza:
Sürgősen keress fel egy pszichiátert. Ő majd pontos diagnózist fog felállítani. Az biztos, hogy nem jelent jót, ha ilyet tapasztalsz.
3/23 A kérdező kommentje:
Régen abbol a furgonbol igen megnéztek de azóta nem és attol félek hogy ki akarnak nyirni valamikor :'( :'( Szerinted ki akarnak?
2012. máj. 31. 19:57
4/23 anonim válasza:
esetleg üldözési mánia...a skizofrénia az ha 2 személyiséged van.
5/23 A kérdező kommentje:
De nem akarnak megőlni nem? attol félek csak meg hallotam este hangot hogy mondták nevemet
2012. máj. 31. 20:06
6/23 anonim válasza:
1. Miért akarnának megölni? Ahhoz indíték kell!
2. Szerintem mentális beteg vagy. Keresd fel a pszichiátert!
3. Nem fog senki megölni!
7/23 A kérdező kommentje:
nem tudom miért de akkor mti csináljak? és mit mondjak pszichiáternek?
2012. máj. 31. 20:10
8/23 A kérdező kommentje:
Akkor nem kell félnem hogy megőlnek? :'(
2012. máj. 31. 20:28
9/23 anonim válasza:
"a skizofrénia az ha 2 személyiséged van"
Hát marhára nem. Az a disszociatív személyiségzavar.
10/23 anonim válasza:
Indíték igazából nem is kellhet nekik mert hát sok fura ember van. :/ Szólj a barátaidnak és ha megint látod a furgont akkor menj oda hozzá (a barátokkal persze) és ha tényleg igazán ki vagy akkor beszéld meg a pasassal !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!