Miért teszi ezt velem?
Figyelt kérdés
Beleszerettem egy lányba, de ő még a barátságot is elvetette és megtiltotta, hogy írjak neki, de most ő mégis írt. Talán azért mégis ki akar békülni velem, de közben meghalt a Mamám. Kértem tőle, hogy segítsen, hadd beszélhessem meg vele. Tudja, hogy egyedül vagyok és senkire nem számíthatok, senkinek nem tudom elmondani és ő a legfontosabb nekem, neki akarom elmondani, de mégsem segít. A múltkori levele alapján azt hittem volna, hogy segíteni fog, de így nem értem miért ilyen velem... Annyira fáj, hogy teljesen magamra hagy, amikor tényleg baj van. :( Nem tudom mit tegyek... hogyha még ilyenkor is ennyire hidegen hagyja, hogy mi van bennem, akkor...2012. máj. 29. 11:33
1/3 anonim válasza:
Ne foglalkozz vele! Ez egy undok, nemtörődöm, szívtelen, magának való lány..
2/3 eNerdzsy válasza:
Valahol biztos imponál neki, hogy "a küszöböt rágod miatta" és biztos sajnál is a körülményeid miatt ezért nem szakítja meg veled a kapcsolatot teljesen.
A saját érdekedben mondom, hogy tartsd magad távol tőle mert semmi esélyed nála és csak a saját kínjaidat fogod nyújtani azzal, ha vele foglalkozol.
A nőknek legtöbbször olyan férfi kell akire számíthatnak, aki biztonságot ad nekik.
Legtöbbször...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!