Halálfélelmet hogy kezeli egy pszichológus? (gyógyszerek nélkül)
Pánikrohamaim vannak, mert mikor érzek belül valami furcsaságot (pl dobban egy nagyot a szívem, vagy egyszerűen érzem, hogy unatkozom és nem tudom magamról elterelni a figyelmem) elkezdek pánikolni. Félek, hogy ez rossz a szívemnek, a testem egészének és ennek nem lesz jó vége, és félek, hogy eddig kibírtam, miért épp ne most jönne a vég :(
Meg egyáltalán, sokszor álmodok halállal, hullákkal, egyszerűen rettegek a hulláktól, a temetésektől, nem is tudok elmenni soha. Ugye ezt ki lehet kezelni? Lehet ez a pánikolásom, szorongásom alapja? Én erre tippelnék, és szeretnék kigyógyulni belőle, de nem gyógyszerekkel.
(a 20-as éveim elején vagyok és lány)
Dehogy, ha elalszol, nem tudsz beszélni. Inkább olyan, mintha relaxálnál, és közben beszélgetsz valakivel. Semmi misztikus nincs benne. Nagyon szokták szeretni, kellemes élmény.
Egy pszichológus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!