Bőrgyógyász beutalhat pszichológushoz, kérésre?
Háziorvos ad beutalót.
De a legtöbb helyen pszichiáter van, nem pszichológus.
Nem ugyanaz!
háziorvoshoz nem akarok menni... a bőrgyógyász meg utalt már be sebészetre, akkor pszichiáterhez is be tudna.
egyébként voltam már kiskoromban pszichiátrián, ott is volt ilyen, hogy beszélgetni kellett valakivel.. és írtak fel gyógyszert is. tudom a különbséget.
és köszi a választ
Tegyük fel, beutal, elmész, kapsz pár bogyót 10 perc beszélgetés után és valami címkét, hogy mi a bajod. (ha semmi, akkor is lesz valami megnevezés és bogyó is!!)
Viszont ha meg tudsz engedni havi x ezres kiadást, akkor tudsz keresni magánpszichológust, aki nem gyóygszerez be. Lehet, hogy van, ahol van sztkban is ilyen lehetőség, de náluk pl nincs, csak pszichiáter, ha a te környékeden van, akkor is először a pszichiátriai 'vizsgálaton' kell részt venned és jó esetben tovább juthatsz pszichológushoz.
Ha egyszer lehetőséged van menj el magánpszichológushoz.
Ha valóban atópiás ekczémád van, akkor az is lehet, hogy fertőzés okozja. Tehát először én kezdeném a fertőzések kizárásával. A bőrgyógyászodat meg kéne kérdezni milyen vizsgálatokat javasol, és szépen elvégezni őket.
Ha atópiás ekczémád van, akkor egy hosszabb meghüléstől is előjönnek a viszkető piros foltok. :)
Stresszoldásra nagyon jó a mozgás. Táncolj zenére.
A pszichiátert én is csak végső megoldásként javaslom, mert ők inkább begyógyszereznek. S van eset, mikor nincs is szűkséged ezekre a bizonyos bogyókra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!