Hypohonderség ellen?
Figyelt kérdés
Hypohonder vagyok kiskorom óta, de mostmár olyan betegségeket képzelek be magamnak, amik évekig tartanak, akár halálig is, alaptalanul. Nem merek igazán élni. Megoldás?2012. máj. 21. 13:45
1/2 anonim válasza:
Én is hipochonder vagyok, szintén gyerekkorom óta. Sok betegséget képzeltem be magamnak, de mindig meggyőztek, hogy még nincs itt a vég. Sokat tanultam, ennyi hasznom van belőle. :D
Megoldás: állandó önképzés, konzultáció a dokikkal és bizalom abban, hogy ők egy fokkal jobban értenek hozzá.
2/2 anonim válasza:
Rólam is azt mondják,hogy hipo vagyok,de én nem tartom magam annak.Nálam az a helyzet uralkodik mindig,hogy az orvosok nem hisznek nekem.A mostani helyzeteben azt csinálom,hogy kizárom az orvost az életemből.Próbálom elhinni,hogy nem vagyok beteg.Csak a tüneteim nem ezt mutatják
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!