Mindig is önbizalomhiányom volt. Bár ezt max. csak közeli ismerősök tudják rólam, de nagyon rég szenvedek ebbe. Nagyon elegem van. Vékony vagyok, nincs rossz alakom, leginkább a FEJEMMEL van bajom. Utálom. :( Mit tegyek? Valami tuti tipp kéne, mert emiatt mindent elbénázok. Buszon, utcán is utálok egyedül menni, mert hogy mindenki engem néz. Nem tudok önmagam lenni és folyton zavarban vagyok, ha néznek. Segítsetek?!
Úgy értem, játszd el hogy magabiztos vagy. Húzd ki magad, fejet fel és vágj bele.
A bátyám is ilyen volt, elkezdte eljátszani hogy tele van önbizalommal és annyi pozitív visszajelzést kapott hogy tényleg megjött az önbizalma.
Egyébként szerintem azok a férfiak a legszexisebbek akik annak ellenére önbizalommal telik hogy nem szépek!
33/L
2012. ápr. 23. 14:21
2/8 anonim válasza:
Nagyon szemét vagyok, ha bővebb, segítő válasz helyett, megkérdezem, hogy merre laksz? Azért gondolom magam szemétnek, mert csak akkor erőltetném meg magam és írnék ide segítő választ (a hasznossága amúgy is megkérdőjelezhető), ha kiderülne a lakóhelyed, miszerint a közelben laksz.
2012. ápr. 23. 15:39
3/8 A kérdező kommentje:
Mégis mi köze ennek ahhoz, hogy hol lakok? :o
2012. ápr. 23. 18:32
4/8 anonim válasza:
Néha írok egy-két lakóhely után érdeklődő választ a hasonló kérdésekre, abból a célból, hogy ha a kérdező szeretne ismerkedni és beszélgetni egy hasonló problémákkal küzdő emberrel, akkor megteheti, de ennek egyik feltétele nálam, hogy az a bizonyos kérdező a közelben lakjon. Ha megoldást keresel (mi mást?), nem pedig ismerkedni szeretnél akkor megértem és nem fontos leírnod a lakóhelyed.
2012. ápr. 23. 19:25
5/8 A kérdező kommentje:
Ja, értem. Hát elsősorban erre megoldást szeretnék, de ismerkedni mellette nem nagyon.. De azért köszi ezt a lehetőséget is. :D
2012. ápr. 23. 21:39
6/8 anonim válasza:
Ez a ROSSZ felfogás. Nem csak olyan fiúk vannak a világon akiknek a külső számít. Bízzál meg magadban, és ha nagyon néz valaki merjél visszanézni. De sokat segítene ha mutatnál képet magadról. 16/F
2012. máj. 5. 15:34
7/8 A kérdező kommentje:
Igyekszek. :D
2012. máj. 5. 20:52
8/8 anonim válasza:
Koncentrálj a belső erényeidre, ajánlanék egy új frizurát esetleg egy új stílust mit eddig nem mertél kipróbálni, hátha abban magabiztosabb leszel. Mindenkinek ban egy álom énje válj azzá! Hajrá!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!