Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Honnan tudjam hogy vagyon...

Honnan tudjam hogy vagyon beképzelem e a figyelemzavart, vagy tényleg valami gond van a fejembe?

Figyelt kérdés

ezt hogy lehet kideríteni

mert mindenki azt mondja hogy biztos csak beképzelem és csak figyelni kéne

de ha egyszer minden óra előtt elhatározom magam hogy figyelek és mégsem jön össze akkor mit csináljak?

már szokássá vált ez nekem, jövőre pedig érettségizek:S

18f

2012. máj. 20. 22:26
 1/4 anonim ***** válasza:

Vitamin- és mozgáshiány!

És most Reklám:

2012. máj. 20. 22:33
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem keresd fel a nevelési tanácsadót ott megnéznek és eldöntik hogy ADD vagy ADHD-s vagy. Ha tényleg figyelemzavarod van kapsz rá gyógyszert és jobban leszel.... Én most 18 vagyok és nekem is figyelemzavarom van csak nem szedek rá gyógyszert mert apám nem engedte... :P Így a pszichológusom mást nem tudott javasolni csak napi 1 liter energiaital meg kávé, kóla stb.... Később lehet majd szedek valamilyen antidepresszánst mert 18 felett nem nagyon írnak ki ritalint :$
2012. máj. 20. 23:12
 3/4 anonim ***** válasza:
én 24 vagyok(lány) és hasonló problémával küszködök..már gyerekkorom óta nehezen jegyezk meg dolgokat amiket meg kell tanulni, vagy ha olvasok vmiről..stb:/
2012. máj. 20. 23:57
 4/4 A kérdező kommentje:

1.sok gyümölcsöt eszem, vesekövem van ami elvileg C vitamin tól lehet, ezért külön vitamin tablettákat nem eszek

mozgásnak, meg a kondit választottam, heti 2-3 edzés, már ezt jó rég óta csinálom, de nyilván a hét többi részében sokat ülök max annyit sétálok ha megyek suliba..de nem hiszem hogy ez a mozgás kevés lenne, vagy mégis?

2.ez szörnyű. hogy csak így lehet megoldani a problémát, energiaital,cola..chhh:\

akkor nekem vmi mást kell kitalálnom

most nézem, úristen akk lehet fogyi vagyok:D :O

3.

:\

én éppen ezért nem olvasok, vagy ha igen akkor csak azt ami nagyon érdekel mert azok nagyon ritkán kerülik el a figyelmemet

nem tudom ha egyáltalán megyek fősulira hogy lesz ez így.

2012. máj. 21. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!