Ez depresszió egyik fajtája lehet?! Magam sem tudom eldönteni.
vn tesód amúgy? kord, nemed megkérdezhetem még
amúgy igen ez (kezd) depis állapottá válni, még az elején kell ez ellen tenni, amíg jobban bele nem mélyedsz ebbe a negatív állapotba
és nem gyógyszerekre gondolok, hanem új, pozitív élményekre, mi feltölt és boldogabbá tesz:)
Hasonló az én helyzetem is és ez ilyen depresszió féle. Ha tényleg depis lennél úgy igazán akkor az már egy másfajta tudat állapot lenne, legalábbis amit én tapasztaltam az olyan volt mintha egy másik ember lettem volna egyszerűen úgy éreztem legyőzhetetlen a szomorúság amit érzek, nem tudtam enni aludni csak bolyongtam a házba és ültem és magam elé néztem és kb minden percben el tudtam volna sírni magam.
Amúgy nálam is ugyan ez a helyzet ,bár én belül sosem tartottam magam visszahúzódónak mégsem tudtam mit tenni egyszerűen zavarba jöttem vagy nem is tudom és kussoltam mert semmi önbizalmam nem volt.
Bár foglalkoztat a kérdés...Vajon minden vissza húzódó ember ide jut előbb utóbb?
Sajnos, ez a történelmi ,,pillanat", amiben élünk, nem kedvez a lélek harmóniájának... és finoman fogalmaztam. Muszáj túlélnünk a nehézségeket, mert mindig lesz jobb is. Csak ezzel tudlak vigasztalni, Nyugodtan menjél pszichológushoz, mit veszítesz? De elmész templomba, ahol jó a pap, jó miséket tart, az is sokat segít. Nekem még az is segít, ha ezeket a szép dalokat énekelem, Jézusról. Hogy ő szeret, meg minden.
Biztos jobban éreznéd magad, ha lenne egy szerelmed. Az nagyon sokat jelent. Ha tetszik alaki, bátran mosolyogj rá. Ez az első lépés.
Jobb olvasmányt is lehet találni annál már bocsi a kozmikus NagyIstentől :D
Egy agykontroll tanfolyam kézi könyv többet ér mint a bible , mert végülis ugyanaz a hatása ha úgy vesszük. Csak az egyiknél egy kézenfogható dologba bízunk - az agyunk- a másikba meg az Isteni gondviseléstől várunk csodát.
Aztán vannak még nagyon jó könyvek ,hogy hogyan éljük az életünket és ezek több mint fele az egészséget célozza meg. Sőt még Müller Péter könyvet is jobban ajánlok , már bocsi de mi az hogy olvass bibliát???
Lehet a fele nem is igaz ráadásul az egész csak egy nagy meggyőzés. Jó mind1 te döntöd el :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!