Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mitől érzem ezt?

Mitől érzem ezt?

Figyelt kérdés

Magam alatt vagyok eléggé. Nem tudom miért. Tudom, de nem akarom beismerni. Azt érzem, hogy egy hulladék vagyok. Képtelen vagyok elérni bármit is, amit igazán szeretnék. Azt érzem, hogy felesleges küzdenem bármiért is, mert felesleges próbálkozás az egész életem. Felesleges kapcsolatokat kiépítenem, mert úgyis vége lesz, és én fogok szenvedni miatta. Kínoznak a gondolataim, amitől már elegem van, és nem tudom, miért jöttek ezek a gondolatok. Nem bírom....

18l

2012. máj. 19. 13:46
 1/3 anonim válasza:

Figyi, menj el a barátaiddal valahova kikapcsolódni egy kicsit, sokat fog segíteni hidd el.

És tűzz ki magad elé célokat amikért megéri küzdeni.

Ne lehetetlen dolgokat, csak olyanokat miket el lehet érni akaraterővel.

2012. máj. 19. 14:03
 2/3 anonim ***** válasza:

én szeretlek :)

*HUGS*

2012. máj. 20. 00:57
 3/3 anonim válasza:
én is sokáig éreztem , sokszor így. De aztán elkezdtem nyitni az élet felé és ö is nyitott felém. Te nem vagy hulladék , értékes ember vagy aki sokat eltud érni. Kezdj el olvasni egy könyvet vagy kezdj el valamit sportolni hidd el jót fog tenni.Elötted az egész élet , megannyi lehetöség megannyi öröm. Mindenkit ér csalódás, de ne félj ettöl. ami nem öl meg az erösit, és ne félj kapcsolatokat kiépíteni.Hidd el rád fog sütni a nap:)
2012. máj. 22. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!