Mit gondoltok az önygilkosokról? Gondolkoztatok már rajta?
Ne beszéljetek le,ez már biztos,csak a fájdalomtól félek,de majd találok valami módszert,ami nem fáj. Betelt a pohár,nem birom tovább itt. Előtte CD-re szeretném venni,hogy miért,és elküldeni az embereknek akik az okai. Igen,tudom,hogy ezzel tönkretenném őket,de tudniuk kell, és így talán rájönnek,hogy figyeljenek oda másokra. Ezek nem egyszerű tini problámák,sokkal több,és sok gyerekkorom óta jelen van az életemben. Beszélni nem tudok róla senkinek,pszichológusra nincs pénzem,és semmit sem segítene.
15/L
Ha energiád van arra, hogy CD-ket gyárts az okokról - holott nem tudsz róla beszélni.. - inkább mondd el ezeket személyesen az érintetteknek, vagy az iskolapszichológusnak.
Veszíteni valód úgy sincs. Majd utána megölöd magad fájdalommentesen.
Nekik sem merném,és nem is érdekelné őket. Már régóta gondolkozom az önygilkosságon,nem meggondolatlan,csak még beszélni nem beszéltem róla senkinek,és nem is szeretnék.
3. válaszoló- Elolvastam,és lehet,hogy gyáva vagyok,igen. Vállalom.
Gyáva vagyok,vállalom,nem is érdekel. Tudják,hogy vétettek ellenem.
És kössz.
"pszichológusra nincs pénzem"
Rendes kórházi ellátásban a pszichiáter ingyen van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!