Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit gondoltok az önygilkosokró...

Mit gondoltok az önygilkosokról? Gondolkoztatok már rajta?

Figyelt kérdés

Ne beszéljetek le,ez már biztos,csak a fájdalomtól félek,de majd találok valami módszert,ami nem fáj. Betelt a pohár,nem birom tovább itt. Előtte CD-re szeretném venni,hogy miért,és elküldeni az embereknek akik az okai. Igen,tudom,hogy ezzel tönkretenném őket,de tudniuk kell, és így talán rájönnek,hogy figyeljenek oda másokra. Ezek nem egyszerű tini problámák,sokkal több,és sok gyerekkorom óta jelen van az életemben. Beszélni nem tudok róla senkinek,pszichológusra nincs pénzem,és semmit sem segítene.

15/L

2012. máj. 16. 17:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Itt biztos van valaki, akinek leírhatnád, mi a gond. Akár nekem is írhatsz, de nem vagyok jó probléma megoldásban :/ De hallgatóságnak jó vagyok :)
2012. máj. 16. 17:40
 2/12 anonim ***** válasza:

Ha energiád van arra, hogy CD-ket gyárts az okokról - holott nem tudsz róla beszélni.. - inkább mondd el ezeket személyesen az érintetteknek, vagy az iskolapszichológusnak.

Veszíteni valód úgy sincs. Majd utána megölöd magad fájdalommentesen.

2012. máj. 16. 17:41
 3/12 A kérdező kommentje:
Igen,egy olyan embernek nem tudok róla beszélni,aki nem érintett benne. És élőben nem lenne rá annyi erőm. Nem is ahntá meg őket,de így gondolom igen. Iskolapszichológus nem hiszem,hogy van,és félek,hogy elmondaná a tanároknak,avgy elvenne anyuméktól. Akármilyenek is szeretem őket.
2012. máj. 16. 17:46
 4/12 anonim ***** válasza:
Egy kis olvasnivaló: [link]
2012. máj. 16. 17:46
 5/12 anonim ***** válasza:
Azt mondom, hogy annak mondd el, akinek a CD-t küldenéd. Személyesen elmondod a "halál utáni szavaidat" hozzá, a meggondolatlan és hiábavaló öngyilkosság helyett.
2012. máj. 16. 17:48
 6/12 A kérdező kommentje:

Nekik sem merném,és nem is érdekelné őket. Már régóta gondolkozom az önygilkosságon,nem meggondolatlan,csak még beszélni nem beszéltem róla senkinek,és nem is szeretnék.

3. válaszoló- Elolvastam,és lehet,hogy gyáva vagyok,igen. Vállalom.

2012. máj. 16. 17:51
 7/12 anonim ***** válasza:
Gyáva vagy.. inkább TE teszel tönkre másokat, akik talán azt sem tudják, hogy vétettek ellened, minthogy megold a problémád. Mindig van megoldás és mindig van olyan aki 1000szer szarabb helyzetben van mégsem adja fel ilyen ocsmány módon! Sok sikert!!
2012. máj. 16. 18:32
 8/12 A kérdező kommentje:

Gyáva vagyok,vállalom,nem is érdekel. Tudják,hogy vétettek ellenem.

És kössz.

2012. máj. 16. 18:41
 9/12 anonim ***** válasza:

"pszichológusra nincs pénzem"

Rendes kórházi ellátásban a pszichiáter ingyen van.

2012. máj. 17. 14:17
 10/12 anonim ***** válasza:
meg vannak nevelési tanácsadók, oda is elmehetsz pszichológushoz, az is ingyenes! de akár írhatsz nekem is... sokszor voltam már ilyen helyzetben, mint most te. kórházban is voltam miatta. beszélgethetünk, ha gondolod!
2012. máj. 17. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!