Nem merek lefeküdni, mert bűntudatom van az alvás és az elpocsékolt idő miatt. Ez beteges?
Miért is?
Hát így ennyi infó alapján igen.
Igen, beteges.
Az alvás ugyanis nem elpocsékolt idő.
Az idegrendszerednek szüksége van rá.
Szóóval, eléggé zűrzavaros a napirendem, mármint pár napig mondjuk nappal alszom aztán éjjel fenn vagyok, de ha vannak dolgaim, akkor kénytelen vagyok fordítva csinálni mindent. Viszont ha nappal aludtam, iszonyat bűntudatom van, amit mondjuk féligmeddig magyaráz, hogy anyám patáliázik legtöbbször ezért, hogy ő már hazajött a munkából én meg fel se keltem még... hát bocssesz én meg akkor feküdtem le, mikor ő elment.
Ez a hétvégém meg különösen rossz volt, csalódtam magamban. Aztán ma egész nap így félig öntudatlanul ártani akartam magamnak, csak ezen tudok még mindig gondolkodni. Begyógyszerezni, leinni magam, vagy mindkettőt együtt, azt is megcsináltam, hogy kb egy napja nem ettemittem csináltam semmit csak agyaltam, hogy mit csesztem el és ennek milyen következményei lesznek. Sztán valahogy rávettem magam.
És valamiért iszonyat le vagyok lassulva. Aztán volt 2 óra amíg mindenen vihogtam mint a hülyék. Majdnem bepisiltem annyira kellett és lusta voltam kimenni, letojtam, hogy két lépésre van a mosdó...cáááá mi ez?
"vagy pszichológus."
na igen...
gondoltam rá, hogy felhívom, de lebeszéltem róla magam, mert már késő volt, meg egy értelmes szó nem jött volna ki a torkomon azt hiszem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!