Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nem merek lefeküdni, mert...

Nem merek lefeküdni, mert bűntudatom van az alvás és az elpocsékolt idő miatt. Ez beteges?

Figyelt kérdés
2012. máj. 13. 23:44
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Miért is?

Hát így ennyi infó alapján igen.

2012. máj. 13. 23:47
 2/13 anonim ***** válasza:
Aludni kell! Törődj bele, vagy pszichológus.
2012. máj. 13. 23:54
 3/13 anonim ***** válasza:

Igen, beteges.

Az alvás ugyanis nem elpocsékolt idő.

Az idegrendszerednek szüksége van rá.

2012. máj. 13. 23:56
 4/13 A kérdező kommentje:

Szóóval, eléggé zűrzavaros a napirendem, mármint pár napig mondjuk nappal alszom aztán éjjel fenn vagyok, de ha vannak dolgaim, akkor kénytelen vagyok fordítva csinálni mindent. Viszont ha nappal aludtam, iszonyat bűntudatom van, amit mondjuk féligmeddig magyaráz, hogy anyám patáliázik legtöbbször ezért, hogy ő már hazajött a munkából én meg fel se keltem még... hát bocssesz én meg akkor feküdtem le, mikor ő elment.

Ez a hétvégém meg különösen rossz volt, csalódtam magamban. Aztán ma egész nap így félig öntudatlanul ártani akartam magamnak, csak ezen tudok még mindig gondolkodni. Begyógyszerezni, leinni magam, vagy mindkettőt együtt, azt is megcsináltam, hogy kb egy napja nem ettemittem csináltam semmit csak agyaltam, hogy mit csesztem el és ennek milyen következményei lesznek. Sztán valahogy rávettem magam.

És valamiért iszonyat le vagyok lassulva. Aztán volt 2 óra amíg mindenen vihogtam mint a hülyék. Majdnem bepisiltem annyira kellett és lusta voltam kimenni, letojtam, hogy két lépésre van a mosdó...cáááá mi ez?

2012. máj. 14. 00:04
 5/13 A kérdező kommentje:

"vagy pszichológus."

na igen...

gondoltam rá, hogy felhívom, de lebeszéltem róla magam, mert már késő volt, meg egy értelmes szó nem jött volna ki a torkomon azt hiszem...

2012. máj. 14. 00:06
 6/13 anonim ***** válasza:
nálam most átszámítva dél lehet. reggel 9 körül fekszem le. szerintem anyád kelti benned a bűntudatot, nem a leírtak miatt van. lehet így élni, hónapok óta csinálom. nekem megy. ha dolgom van akkor dolgom van, de hát az enyém, ha nem csinálom meg akkor magammal baltázok ki, szóval többnyire megoldom a nappali dolgokat is. ha mégsem, akkor tele van a teló nem fogadott hívással és én is röhögőgörcsöt kapok. amúgy ide járok hasra gyúrni, elég bejött. a pisilés kincsét azért ne vond meg magadtól.
2012. máj. 14. 01:39
 7/13 anonim ***** válasza:
most mélyebben beleolvastam, hát nyilván meg kéne oldanod a dolgokat, neked mennyi idő volt a legtöbb amit egyhuzamban fent voltál?
2012. máj. 14. 01:43
 8/13 A kérdező kommentje:
két napnál nem volt több, mert neked?
2012. máj. 14. 02:09
 9/13 A kérdező kommentje:
olyan 40 óra körül egész pontosan :)
2012. máj. 14. 02:13
 10/13 A kérdező kommentje:
itt is lehet jókat mulatni néha, ez igaz :)
2012. máj. 14. 02:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!