Miért nem tudok rendesen aludni? HELP!
Már hónapok óta nem tudok rendesen,nyugodtan aludni :( Szinte minden éjjel rémálmaim vannak,2-3óránként(valamikor 1-2óránként) felriadok. Már próbáltam mindenféle gyógyteát,lazító módszert,sportot,de nem jön be semmi.Gyógyszert meg nem akarok,mert az nem végleges megoldás...
Mitől van ez és mit tegyek???!Segítsen valaki!Már totál ki vagyok idegileg is:'(
Sok minden egyszerre (munkanélküliség,családi problémák,iskola(levelezős vagyok),egyéb stresszes ügyek).
Valami ötlet?
22/L
Sport,tea(citromfű is) megvolt már,nem jött be;
szakemberre se időm,se pénzem :(
Főleg pénzem nincs.De pontosan milyen szakember?
Aki Bach virág terápiával foglalkozik.
Ha gáz van benned, és sajnálod magadtól az időt meg a pénzt, akkor az azt jelenti, hogy kő keményen nem vagy elég fontos magadnak.... Így pedig egész életedben szívatni fogod magad.... Ez van. Meg kell hozni a döntést, hogy fontos vagy magadnak, elköteleződsz magad mellett, és segítesz magadon...
Nem tudom, mennyi, nézz körül. De felkészült Bach-terapeutához menj.
Virágesszenciával dolgozik. Olvass utána. Először elbeszélget veled a problémáidról, és összeállítja a megfelelő keveréket. (Ezt magadnak, könyv alapján nem csinálhatod, ezt tényleg tanulni kell!)
Hatásos, tapasztaltam!
én az alvászavar szélsoseges esete voltam:)
~altatókkal sem aludtam csak alig 1-2 órákat.Orvosról-orvosra vittek,de semmi.Aztán megtaláltunk egy agysebészt, aki pillanatok alatt osszeállította a gyógyszerem.Onnantól kezdve csak gyógyulok.Mondjuk nekem az volt a baj, hogy az évek során a sérelmeim, tragédiák osszegyultek, s nem vezettem le.
Azt tudom ajánlani, hogy valamivel foglald le magad.Amit szeretsz. Amikor lefekszel, ugy fekudj le"ó aztán ugyis elalszom".Ne az legyen,hogy rettegsz tole. Igyá gyogyteakat, foglald le magad...minnel kevesebb idod legyen arra gondolni, hogy most problemad van.
Sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!