Kamcikusz kérdése:
Hogyan mondjam el a szüleimnek? Nem merem bevállalni előttük.
Figyelt kérdés
Mostanában eléggé rossz hangulatú vagyok, és gyakran vagdosom magam. Nem egyszer fordult meg a fejemben, hogy meg kéne magam ölnöm, de ahoz is szar vagyok hogy megtegyem. A család azt látja, hogy semmi gond nincsen, azt sem veszik észre amikor úgy megyek ki a fürdőbe, hogy tiszta vér vagyok. (alkoholisták) ... el kéne nekik mondanom? Beszéljek velük? Próbáltam pszihológushoz menni, de az kidobott azzal hogy szülői engedély kell... mit kezdjek magammal?2012. máj. 12. 23:56
1/8 anonim válasza:
Hány éves vagy? Ha alkoholisták,sokat nem érsz velük-viszont a szülői engedélyt szerezd meg,mert pszichomókusra van szükséged mindenképp!Amint megvan,ne halogasd a dolgot.Ezt a vagdosást soha nem értettem,máshogy kellene levezetned a feszültséget.
2/8 anonim válasza:
Valahogy ki kell húznod addig, amíg el tudsz költözni, és fellélegezhetsz. Nagyon sajnállak, tudom, milyen egy alkoholista családtag, de hogy kettő... Ne magad büntesd miattuk. Nincs valaki normális ember a családodban, akivel tudnál beszélni?
3/8 anonim válasza:
Nem értem én sem ezt a fa**ságot... Miért vágdossa az ember magát... Attól jobban érzed magad ? Teljes mértékben igazad van. Egy SZAR vagy. Olyan mélyen magadba vagy esve hogy 3 kamionnal nem lehet kihuzni. Áruldd már el mivel telik minden napod?! Reggelire önsajnálat ebédre ugyanaz estére pedig még 1 lapáttal. Tudom milyen alkoholistákkal élni. De szardd le. Ne ugy éldd meg hogy rossz élmény... Hanem hogy TE ilyen nem leszel. Legyen előtted rosz példaként. Nem kell pszihológus sem. Találj magadnak valami életcélt. Olyat amit szeretsz és élvezettel csinálsz. Járj el edzőterembe. Párkapcsolatot kellene találnod. És ne törődj semmivel. Lehet azért az alkoholista szülőket is terrorizálni szépen. Mikor józanok oltogatni kell őket ugy hogy ők érezzék rosszul magukat miatta és ne bántsdd meg őket. TEalakítod a környezetedet.
4/8 anonim válasza:
itt adnak pár tippet
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__mentalis-egeszseg__2..
5/8 anonim válasza:
A szülői engedélyt mindenképp szerezd meg! ha nem megy, akkor vázold fel a helyzetet az iskoládban, hogy alkoholisták a szüleid.
Remélem, minél hamarabb sikerül kimásznod a gödörből!
És nem vagy szar!! Annak érzed magad a szüleid miatt. tegyél meg mindent, hogy minél hamarabb kikerülj ebből a kutyaszorítóból! Én drukkolok!
6/8 A kérdező kommentje:
ez az egész nem egészben az alkoholista szüleim miatt van... én egész héten a nagyszüleimnél vagyok, akik folyamatosan azt járatják, hogy ha olyan leszel mint az anyád, akkor kidobunk, nekünk még egy kudarc nem kell. meg eleve... depresszív alkat vagyok, ha történik valami, eléggé meg tud viselni
2012. máj. 13. 13:41
7/8 anonim válasza:
Amig a szülői engedélyt megszerzed, menj iskolapszichológushoz
8/8 anonim válasza:
A szüleid is a saját korábbi nehéz sorsukat, ami megviselte őket próbálják alkoholba fojtani. Egy alkoholista nem fogja megérteni a te problémádat, akkor sem ha szeret, akkor sem ha közeli hozzátartozód. Ez az alkoholisták egyik fő jellemzője, csak az alkohol jár a fejükben, erre építenek minden más gondolatot. Ha csak úgy elmondanád a szüleidnek, hidd el, még téged néznének hülyének, és gyerekes "majd kinövi" dolognak gondolnák a te valós és nagyon is komoly problémádat. A nagyszülők nevelési módszere is felháborító, hiszen egy kiskorúnak bűntudatot okozni, csak mert feltételezünk valami balsorsot előre...szóval nem csoda, hogy idáig jutottál, Hidd el nem a te hibád! Amikor én kiskorú voltam, nekem is ittak a szüleim, és én is nehezen viseltem, én a háziorvoshoz mentem, akinek elmondtam a dolgot és ő utalt tovább szakemberhez. Persze a szüleim vitatták, hogy nekem erre szükségem van, de én mégis eljártam a kezelésre. Most nem tudom mi az eljárás, de te is próbálj a házi orvostól segítséget kérni vagy a gyámhatósághoz is bemehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!