Mit csináljak hogy boldog legyek? Mellnagyobbítás?
20 éves vagyok, lány, és egy nagy rakás szerencsétlenségnek tartom magam.
Nincs semmi örömöm, nincsennek barátaim, nincs mit megéljek vagy minek éljek...
De van kb. 2,5 millió forintom a bankban..
Mit csináljak vele? Lakást venni kevés, kocsi veszélyes és aránytalanul drága..
Én mellnagyobbításra gondoltam. Büszke és elégedett akarok lenni magamra. "Más" mint a többi..
Mit szóltok?
Ne a mellnagyobbítás miatt legyél büszke magadra. A férfiak nem szeretik a műmelleket. Azonfelül időnként meg is kell ismételni,és veszélyei is vannak.
Járj társaságba,színházba,komolyzenei koncertekre. Keress magadnak valami hasznos elfoglaltságot,vagy tanulj valamit.
Ha megnagyobbitod a melledet,akkor boldogabb leszel? Akkor már lesz kedved élni? Nem hiszem.
Fektesd be valami értelmes dologba és ne olyan dologra,ami muló.
Egyébként mi a probléma a melleddel?
Mibe fektessem be??
Ha megcsináltatnám, büszke lennék magamra, mert így más lehetek mint a több. "Több" a többi lánynál, mert hiába felkapott a plasztika, még mindig kevesebb lány engedheti ezt meg magának.. nem tudom érthető e mire gondolok.
Szerintem a férfiaknak ez nagyon bejön.
Nagyon kicsi: 70/B (women secret-es melltartóban)
Nem érdemes megnagyobbítani. Nekem pl. teljesen mindegy, mekkora a mell, nem különösebben érdekel, pedig férfi vagyok. Lehet, a férfiak 80%-a nem így gondolja, de pl. én igen.
A pénzt hagyd sztem a bankban.
Kérdés: miért lehet így h nincsenek barátaid? bezárkózó személyiség vagy? vagy nemrég költöztetek messzire?
20 éves kor környékén sztem előfordul ilyen életérzés.
A munkáddal elégedett vagy? szereted csinálni?
van hobbid? abban tudod fejleszteni magad? (pl. valami hangszeren játszani, az is egyfajta élmény, öröm, bár sztem inkább a társas kapcsolatok hiányozhatnak neked)
és mióta érzed magad magányosnak?
kocsit megint nem érdemes csak azért venni, hogy legyen, ha anélkül is jól meg tudsz lenni.
Csak egy ideig leszel boldogabb attól, hogy megnagyobbíttatod. Ha ennyire elégedetlen vagy magaddal és az életeddel, akkor a műtét után hamarosan újra ugyanilyen állapotban leszel, megint találsz valamit magadon, ami nem fog tetszeni. Így alakul ki a plasztikai függőség.
Ha a boldogtalanságod mélyebb okait nem szünteted meg, akkor mindig elégedetlen leszel.
Egyébként elmondom neked, hogy ettől semmivel sem leszel több, mint a többi nő. Nincsenek nagy melleim és mégis jól érzem magam a bőrömben. Nagyon sok nő, akinek nagy mellei vannak viszont ugyanolyan boldogtalan, mint te. Ez egy teljesen felszínes, buta hozzáállás a nőiességedhez és az élethez.
Már azt hittem, értelek, aztán ideértem az olvasásban:
""Több" a többi lánynál, mert hiába felkapott a plasztika, még mindig kevesebb lány engedheti ezt meg magának.. nem tudom érthető e mire gondolok."
Most már kevésbé értelek... :))))
Ha plasztikáztatsz, attól lehet, hogy "más" leszel (de nem nagyon más, és nem biztos, hogy azokra akarsz hasonlítani, akik "így" mások). Szóval nem sokra mész vele. A helyedben örülnék a 2,5 milliónak, mert ugyan nem lehet belőle lakást venni, de biztonsági tartaléknak megfelelő, és teljesen más érzés úgy élni, hogy az ember biztonságban van egy ilyen tartaléknak köszönhetően, mint úgy, hogy mondjuk nincs semmije, csak 5-ször ennyi adóssága.
Ha egy rakás szerencsétlenségnek érzed magad, akkor járj pszichoterápiára, többre mész vele, mint egy mellnagyobbítással. Ha nincsenek barátaid, szerezz. Ha nulla a kapcsolatteremtési képességed, menj pszichológushoz. Barátaid focilabda méretű mellekkel se lesznek, ha most nincsenek.
23:45
"Lehet, a férfiak 80%-a nem így gondolja, de pl. én igen."
Valószínűleg ezt mondja a férfiak 90%-a :)))
Mert ugyan tetszhet egy nagy mell sok férfinak, csak mivel ez sokadik szempont, ezért nem ez szokott dönteni.
A magukat utáló nőket viszont pl. nem kedvelik a férfiak.
Zárkozott, távolságtartó, csöndes lány vagyok. Nehezen oldódom fel, és nehezen találom meg a közös hangot a többiekkel.
A munkámat szeretem, hobbim nincs és nem is volt soha, de nem is hiányzik..
Valóban a társas kapcsolatok hiányoznak, de azokat nem lehet "megvenni".. hol szerezhetnék ilyen kapcsolatokat??
Ez a mellműtét egy "ajándék" lenne magamnak a rossz dolgokért amik eddig értek.
"Valóban a társas kapcsolatok hiányoznak, de azokat nem lehet "megvenni".. hol szerezhetnék ilyen kapcsolatokat?"
Bárhol, mivel tele van a világ magányos emberekkel. Hogy mást ne mondjak, a GYK-n is kb. havonta megtörténik, hogy valaki megkérdezi, hogy nagyon magányos lévén, hol találhatna hasonló problémával küzdőket, ismerkedés céljából. Ilyenkor szokott lenni vagy 20 jelentkező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!