Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ezt hogy lehet gyógyítani? Ha...

Ezt hogy lehet gyógyítani? Ha főzni kéne takarítok, ha dolgozni kéne gyk-en írogatok, ha tanulni kéne inkább könyvet olvasok v akármi?

Figyelt kérdés
sose vagyok képest azt csinálni ami a dolgom ,és minél nagyobb a szabásom annál kevésbé. Nem vagyok már tini.és ez életem egyik legnagyobb problémája..
2012. máj. 7. 11:07
 1/10 A kérdező kommentje:
elírtam minél nagyobb a szabadságom*
2012. máj. 7. 11:08
 2/10 anonim ***** válasza:
Meditálj sokat és járj spirituális úton
2012. máj. 7. 12:38
 3/10 anonim ***** válasza:
58%

Én ugyanezt teszem. Miért baj ez?

Kupi van a lakásban? Néha. Túl nagy a fű? Talán.

ÉS???????

Ha a munkahelyeden teljesítesz, otthon ne legyél a háztartás rabja!

2012. máj. 7. 13:10
 4/10 anonim ***** válasza:

és fogadjunk úgy fekszel le aludni h "ezt sem csináltam meg, meg azt sem.."

volt a felmenőid között ilyen mintázatok szerint élő ember? különben is miért KELL? nem inkább érdeked?

2012. máj. 7. 16:01
 5/10 A kérdező kommentje:
hát kicsit gáz a helyzet. Van nem egy"életművész" meg boldogtalanul de tisztességesen robotoló ember a közvetlen környezetemben is. És a boldogtalan rám is igaz. Fogalmam sincs igazán mit kezdjek az életemmel. az h kell ..az nem bennem van -igazán nem is látom az összefüggéseket az életben .most van pénzem kajára lakbérre és sajnos ezen túl nem látok ,mert belese tudok gondolni h bármit önerőből elérjek. semmit nem értem még el sajnos az életben. alapvetően sok minden a szerencsén múlott ,de ettől a bizonytalan-biztonságtól nem vagyok se boldog se egészséges lelkületű ember .. :(
2012. máj. 7. 16:16
 6/10 A kérdező kommentje:
ja és változtatni sokszor próbáltam már de sose sikerült csak jobb időszakok voltak aztán hosszabb mélyrepülés.
2012. máj. 7. 16:18
 7/10 anonim ***** válasza:
szerintem magadra kellene találnod, rájönnöd hogy van életed és magadért cselekedni, nem azért mert azt tanították. nyilván ha nincs meggyőződés a tetteid mögött nem fogod értelmét látni annak amit csinálsz. ha van kedved beszélgessünk, én már eljutottam oda h inkább semmit nem csinálok ha nincs indíttatásom :D de azt magamért
2012. máj. 7. 16:30
 8/10 anonim ***** válasza:

Én ugyanígy vagyok, és én már 26 vagyok. Ma is ülök az irodában, és fél kettő van, még nem csináltam semmit. Pedig van pár dolog, amit már tegnap is meg akartam csinálni. Erre van egy saját szavam is, a kanapéstressz. Amikor ülsz a kanapén, és tudod, hogy meg kellene csinálnod valamit, de nem tudsz nekiállni, ezért ideges leszel, aztán meg idegesen ugye semmit nem lehet csinálni, tehát megint nem haladsz és mégidegesebb leszel.

Én még nem jöttem rá a miértre, de én is keresek valami kapaszkodót, ami segítene. Az a legdühítőbb, hogy alapvetően rém tehetséges ember vagyok, és ezzel a szörnyű hozzáállással is elég sokra vittem már most, de ha lenne szorgalmam, meg koncentrációs képességem, már a csillagok között is lehetnék ahelyett, hogy a gyk-n untatok másokat a válaszaimmal, meg unom én is mások válaszait.

2012. máj. 8. 13:30
 9/10 anonim ***** válasza:
Velem is ez van, igaz én még gimibe járok. (Jövőre érettségizem.) Soha semmit nem kezdek el időben, csak utolsó pillanatban, előtte meg elcseszem az időt. Ebből áll az életem. Egyébként fogalmam sincs mi a megoldás rá, de nagyon örülnék ha lenne! Én egy valamit találtam megoldásnak: olyan munkát választok amit nem lehet tologatni és legfőképpen nem lehet hazavinni! (Ami bizonyos szempontból rossz, mert ez nagy valószínűséggel fizikai munka lesz, holott tudom, hogy én többre lennék képes, jó fejem van a tanuláshoz meg általában sok mindenhez, de ezen a halogatáson nem tudok felül kerekedni.)
2012. máj. 8. 15:11
 10/10 anonim ***** válasza:
u.i.: Természetesen most is tanulnom kéne...
2012. máj. 8. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!