Ezt hogy lehet gyógyítani? Ha főzni kéne takarítok, ha dolgozni kéne gyk-en írogatok, ha tanulni kéne inkább könyvet olvasok v akármi?
Én ugyanezt teszem. Miért baj ez?
Kupi van a lakásban? Néha. Túl nagy a fű? Talán.
ÉS???????
Ha a munkahelyeden teljesítesz, otthon ne legyél a háztartás rabja!
és fogadjunk úgy fekszel le aludni h "ezt sem csináltam meg, meg azt sem.."
volt a felmenőid között ilyen mintázatok szerint élő ember? különben is miért KELL? nem inkább érdeked?
Én ugyanígy vagyok, és én már 26 vagyok. Ma is ülök az irodában, és fél kettő van, még nem csináltam semmit. Pedig van pár dolog, amit már tegnap is meg akartam csinálni. Erre van egy saját szavam is, a kanapéstressz. Amikor ülsz a kanapén, és tudod, hogy meg kellene csinálnod valamit, de nem tudsz nekiállni, ezért ideges leszel, aztán meg idegesen ugye semmit nem lehet csinálni, tehát megint nem haladsz és mégidegesebb leszel.
Én még nem jöttem rá a miértre, de én is keresek valami kapaszkodót, ami segítene. Az a legdühítőbb, hogy alapvetően rém tehetséges ember vagyok, és ezzel a szörnyű hozzáállással is elég sokra vittem már most, de ha lenne szorgalmam, meg koncentrációs képességem, már a csillagok között is lehetnék ahelyett, hogy a gyk-n untatok másokat a válaszaimmal, meg unom én is mások válaszait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!