Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szed e valaki cipralexet és...

Ancseszkava kérdése:

Szed e valaki cipralexet és milyen tapasztalataitok vannak?

Figyelt kérdés
Pánikbeteg vagyok,fóbiákkal és depivel...szerintetek jó lesz a gyógyszer?
2012. máj. 5. 15:38
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/281 anonim ***** válasza:

Most ugy nez ki, hogymegalltam 46-47"kg nal. A doki tükrozesre akar kuldeni. Az en fenekembe nem dugdosnak semmit. Engem gyepal az ido. Mintha klimaxolnek. 31 evesen korai lenne :-).

Naladmizu?

2012. júl. 14. 22:01
 82/281 A kérdező kommentje:
Szia,képzeld,nőgyógyásznál voltam,és miómát találtak nálam,2x2,5 cm-est....utánanéztem,és bizony ez egy jóindulatú daganat,de rohadtul bepánikoltam...azóta bújom az oldalakat...egyelőre semmi teendő,mondja a doki,csak ha nőni kezd,akkor műteni kell!!!! Rákszűrés levéve,két hét múlva eredmény! Nagyon félek!!!! 36 éves vagyok!
2012. júl. 15. 17:38
 83/281 A kérdező kommentje:

Visszatérve a te problémádra,én biztosan belemennék a tükrözésbe,egyszer kibírod,és legalább megnyugodnál,hogy nincs daganatod,se polipod!!! Az is okozhat rohamos fogyást!

Hidd el,és próbáld meg! Legalább kizárható lenne a súlyos betegség!!! Jobbulást neked is!

2012. júl. 15. 17:40
 84/281 anonim ***** válasza:
Nah akkor megnyugtatlaK. Nőgyógyaszatban otthon vagyok. Az meg nagyon kicsi azert nem nyulnak hozza. Figyeli, hogy nő e. Ha nő akkor mintavetel. Rutin műtettel eltavolitjak. A netet meg ne bujd! Feleslegesen stresszeled magad! Szerencsere megallt a hasmenesem. Napi 4-5 szor voltam wcn. Idegi alapon. Fuuu, ma nagyon gyepalt a front. Olyan erzesem volt mintha ugrallna a vernyomasom.
2012. júl. 15. 20:57
 85/281 A kérdező kommentje:
Szóval nem olyan vészes??? És mi van,ha rohamosan nőni kezd??? Hogyan tudnám megakadályozni,hogy nőjjön?? Fogamzásgátlót irtak fel a hormonok miatt,sose szedtem....máshogy védekeztünk,nem hormonálisan...sz.ted jó lehet a gyógyszer???
2012. júl. 15. 21:49
 86/281 A kérdező kommentje:

Szia,rég írtál,hogy van a pánikod mostanában??? Nekem ma jött meg a nődoki eredményem,,minden negatív lett!!!!

Egyelőre nincs nagy baj,de azért vigyázok az egészségemre ahogy tudok!!!

Veled mi zujs,jobban érzed magad egy kicsit???? Bevált az új gyógyszer???

2012. júl. 24. 19:04
 87/281 anonim ***** válasza:

Szio! Orulok, hogy jok a leletek. A fogi gatlo jo a cisztakra. Csak en nem szedhetek, mert nagyon viszeres a labam. Mostanaban csokkent a pani,om. Most voltam nodokinal. 4 napja nem jott meg. Se baba, se ciszta csak egy nyamvadt 4,6mm nyalkahartya ami meg ugy nez ki ahhoz is kevs, hogy megjojjon. Ha pentekig nem jon meg akkor gyogyszeresen meghozzak. Sosem volt meg ilyen bajom. Nemtul biztato.

Kicsit hiztam is. Hohullamok vannak rajtam de aza mensi miatt van ami beragadt :-/

2012. júl. 24. 20:54
 88/281 anonim ***** válasza:
Az uj gyogyszet nem fojtattam. Maradt a citagen+frontin. Eleg ez is. :-)
2012. júl. 24. 20:55
 89/281 A kérdező kommentje:
Szia! Már azt hittem,hogy babád lesz....jó lett volna,ugye? Akkor letetted volna a gyogyit?????
2012. júl. 27. 09:59
 90/281 anonim ***** válasza:
Jo lett volna. A gyogyit annak fuggvenyeben, hogyan ereztem volna magam. Dokival megvan beszelve, ha gyogyszer mellett becsuszik nem szabad egybol letenni. De mivel nemvagyok babas igy ezen nem gondolkodom. Egesz jol vagyok, csak sokszor kelek fel ejszaks. Te, hogy vagy?
2012. júl. 27. 14:36
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!