Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szed e valaki cipralexet és...

Ancseszkava kérdése:

Szed e valaki cipralexet és milyen tapasztalataitok vannak?

Figyelt kérdés
Pánikbeteg vagyok,fóbiákkal és depivel...szerintetek jó lesz a gyógyszer?
2012. máj. 5. 15:38
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/281 A kérdező kommentje:

Elsőre még nem tudhatod,hogy hatásos e? Látod én is meddig rosszul voltam a cipralextől??? De kivártam a hatását! Nekem az esti alváshoz nagyon jó a frontin,neked az nem vált be,hogy tudj aludni????

A szédülés lehet a melegtől is,a vérnyomásod is okozhatja. Nekem végtelenül alacsony,sokszor vagyok rosszul, 106/62,ez nagyon kevés, a frontin még húzza le,de muszáj bevennem! Minden reggel szarul vagyok,mióta bejött ez a tartós meleg,pedig régne nyárimádó,napimádó csaj voltam!!!!

Kitartás,együtt érzek veled,nekem is szar most az állapotom,sajnos! Ha lehül az idő,majd tudunk aludni is,és jobban leszünk!

2012. jún. 20. 08:07
 62/281 anonim ***** válasza:
Nalam mas a gyogyszer. Amitol hanyok az nem jo. A fogamzas gatloval pont ugyanez volt. Hanytam tole. Ma eleg jol voltam, ahhoz kepedst mekkora kanikula volt. Sokat ittam ami nem szokasom es az is javitja a kozerzetem.
2012. jún. 20. 22:30
 63/281 anonim ***** válasza:
Hogy vagy?,
2012. jún. 28. 16:30
 64/281 A kérdező kommentje:

Szia,sajnos nem jól,amióta visszajött ez a kánikula.... előtte a huszon fokokban már szinte teljesen jól voltam...

most felerősödtek a szorongásaim....szedem a bogyókat,de nagyon alacsony a vérnyomásom,és a szívem sem az igazi...te hogy viseled ezeket a napokat,jobban vagy már?

2012. jún. 30. 09:52
 65/281 anonim ***** válasza:

Szia

! Èn par napja nagyon nem jol vagyok. Letettem az egyik gyogyit es jonnek az elvonasi tunetek. Tul stresszeltem magam. Egy hete napi 4 szer wc zek..felszivodasi zavarom lett. 46 kg ra fogytam. Most fekszek, probalok enni-inni. Nagyon legxengűltem. Meg jo, hogy jovohetre szabadsagot kertem.

2012. jún. 30. 14:56
 66/281 A kérdező kommentje:
Miért tetted le,antidepi volt,vagy nyugtató? Ha egy nap nem veszem be a gyógyszeremet,nagyon vacakul vagyok,nem tudom,hogy valaha el tudom e hagyni majd! Mi miatt nem tudsz enni,az ideg???? Én amikor erősen szorongok,még egy falat sem megy le a torkomon,és vannak ilyen napok...nagyon vacak... a párod melletted áll?
2012. jún. 30. 20:04
 67/281 anonim ***** válasza:
Èn a frontin mellett szedtem napi fek szem rivotrilt. Sajna idegesen nemtudok enni. Most minden összejött, munkahelyi ideg, anyagiak es osszeroppantam. Parom mellettem van hala egnek. Anyukkam nagyon aggodik. Mondjuk tele a hocipom, hogy nemtudok hizni.
2012. jún. 30. 21:21
 68/281 A kérdező kommentje:
Megértelek,sokan küzdünk ilyen problémákkal...akkor már nem is szedsz semmit? Sz.tem két hét,és elmúlnak az elvonási tüneteid is,kitartás...!!!!
2012. jún. 30. 21:34
 69/281 anonim ***** válasza:
De szedek, citagen antidepi, meg frontin. Nekem az idegem van ki. De kitartok.
2012. júl. 1. 18:34
 70/281 A kérdező kommentje:
Naná,hogy kitartasz,kitartunk! Sorstársak vagyunk!!!!!
2012. júl. 2. 12:51
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!