Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szed e valaki cipralexet és...

Ancseszkava kérdése:

Szed e valaki cipralexet és milyen tapasztalataitok vannak?

Figyelt kérdés
Pánikbeteg vagyok,fóbiákkal és depivel...szerintetek jó lesz a gyógyszer?
2012. máj. 5. 15:38
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/281 A kérdező kommentje:

Szia! 16 évet éltem egy rossz társkapcsolatban,ahol két gyerekem született. Nem voltam boldog,és nem szerettem a párom igazán,ez a kilátástalan helyzet hozta ki a depressziómat,és ennek a következménye lett a pánikbetegség! Már régen tudtam,hogy változtatnom kellene,de nem mertem,közben pedig szépen kialakultak ezek a pszichés betegségek! Még messze a teljes gyógyulás,vannak még nehéz napok!!!!

Képzeld,járok zumbázni,olyan jóóóóóóóóóóóóó, még a hangulatom is jobb,csak nagyon szapora volt a pulzusom óra után,és természetesen bepánikoltam,de le is győztem!!!!:)

2012. jún. 9. 19:51
 52/281 A kérdező kommentje:
Veled mi zu?
2012. jún. 12. 10:56
 53/281 anonim ***** válasza:
Bocsi, kicsit összejött minden. Erösödtek a tünetek, nem tùl jol...
2012. jún. 12. 21:37
 54/281 A kérdező kommentje:

Nekem a cipralex tuti bejött! Mintha kicseréltek volna,annyira jobb és szebb minden körülöttem,lassan elhagynak az erős rosszullétek,de azért még nem tökéletes!

Sajnálom,hogy te nem vagy jól! Van valami kiváltó okod is,munkahely,párkapcsolat????

Próbálj változtatni valamin az életedben,hidd el nekem nagyon sokat segitett!

2012. jún. 13. 21:10
 55/281 A kérdező kommentje:
Erre a dög melegre nagyon nem vagyok jól!!! Te?
2012. jún. 17. 08:00
 56/281 anonim ***** válasza:
Detto. Alig aludtam. Darabos a mozgasom, meg legszomj+szorongas.. Pfuuj de unom mar.
2012. jún. 17. 13:30
 57/281 A kérdező kommentje:
Nekem is hasonló,a buszon majd megfulladok olyan szorongás fog el,meg ez a dög meleg! Szörnyű! Pedig már olyan jól voltam,azt hittem,hogy lassan meggyógyulok,vajon a meleg miatt estem vissza?
2012. jún. 17. 21:30
 58/281 anonim ***** válasza:
Nem estel vissza. A panikbetegsegnel mindent erősebben erzel, mint pl a meleget. Nem tűnt fel, hogy a tul hangos zene is zavar? :-) ettol ne felj, nekem mar a 4. Nnyaram betegen... Megis itt vagyok :-):-)
2012. jún. 17. 23:37
 59/281 A kérdező kommentje:
De igen,a hangos beszéd is zavar,holott én mindig hangosan beszélek,meg a srácaim is nyomatják a zenét,kamaszodnak,és iszonyúan tud idegesíteni! Szóval ez a betegség ezzel jár??? Ezt nem tudtam,de eléggé unom már ezt a pánik,szorongós fóbiát!!!! Jó lenne már elfelejteni örökre! Te jobban vagy már,hogy áll az adagod????
2012. jún. 19. 11:03
 60/281 anonim ***** válasza:

Igen ez sajna ezzel jar. Pedig előtte bömböltettem a zenét. :-)

Kaptam miagen 10mg ot esti antidepinek, hogy aludjak. Bébi adag állítòlag. Nah reggel elaludtam, felkeltem. Hànytam es kivert a viz. 12 ig mindenem fajt, aludtam. Delutan ota eszek, meg kicsit szedelgek. Na ez megy a kukaba.... A dokinot hivtam szerinte nem ettol van.. Szerintem meg igen. Anni anno a xanaxnal is xarul boltam,levaltottuk frontinra es jol letttem. Pl a fogamzasgatlot sem birom.

2012. jún. 19. 20:05
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!