Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szed e valaki cipralexet és...

Ancseszkava kérdése:

Szed e valaki cipralexet és milyen tapasztalataitok vannak?

Figyelt kérdés
Pánikbeteg vagyok,fóbiákkal és depivel...szerintetek jó lesz a gyógyszer?
2012. máj. 5. 15:38
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/281 A kérdező kommentje:
Mikor szánod el magad,hogy letedd a gyógyszereket? Le lehet erről majd szokni egyáltalán???? Nekem már két gyerekem van,de szülés után jött ki nekem ez a vacak depi először!!!!
2012. máj. 20. 09:36
 32/281 anonim ***** válasza:
Èn màr évek ota küzdök, hogy letegyem. Amikor jol haladok akkor mindig tortenik valami es visszaesek. :( pedig babat szeretnenk, de addig nem meg szedem a gyogyikat. Nagyon nehez.
2012. máj. 20. 14:49
 33/281 A kérdező kommentje:
Nagyon erős akarattal és sok-sok elfoglaltsággal talán sikerülne! Lebegjen előtted a kisbaba,akit annyira szeretnétek! Érte végig kell csinálnod gyógyszer nélkül is,légy erős,és AKARD!!!!
2012. máj. 20. 15:19
 34/281 anonim ***** válasza:
:-) pròbàlom! Na, hogy vagy? Èn most egesz jol.
2012. máj. 21. 20:15
 35/281 A kérdező kommentje:

Sz.tem nekem bevált a cipralex,szinte teljesen elmúltak a pánikrohamaim és a rossz érzetem....sokkal jobban vagyok,a frontint napi egy szemre tudtam leredukálni. A cipralexből napi felet szedek még mindig,mert így is jobban vagyok...már csak az a kérdés,hogy meddig??????

Ezek szerint neked is bevált ez az antidepi,még a kedvem is jobb mostanában!!!!!:)

2012. máj. 22. 12:56
 36/281 anonim ***** válasza:
Az tok szuper, hogy ilyen keveske gyogyival jol vagy. Mondtam, hogy hatni fog!! :-) nekem sajna nagyobb dozissal kezdtek. En 3 fêlét szedtem anno. Ma elegge meggyotort az idojaras. Alkat függö is, hogy kinek mennyi kell es kire hogyan hat. Ismerk olyat aki par het utan lerakta es azota is jol van. Na en nem az vagyok sajna. Tul sok a kulso tenyezo, stressz, csalad, munkahely ami miatt allandoan feszengek....
2012. máj. 22. 18:57
 37/281 A kérdező kommentje:

Azért vannak napok,amikor napi két-három frontint is be kell kapnom! Közben szedek sok vitamint és ásványi anyagot is,ca,mg, b-vitaminok,c vitamin, és próbálok pozitívan gondolkodni,mégis sokszor elfog a szorongás...pl. tegnap le kellett szállnom a buszról,mert olyan érzésem volt,hogy nem nyílnak ki az ajtók és beszorulok,fulladtam és nagyon vacakul éreztem magam...le is szálltam:( elkeseredtem,hogy már megint gyáva voltam!!!

Szóval azért még teljesen nem vagyok jól,de érzem,hogy már hatott az antidepi a nyugtatóval!

2012. máj. 23. 10:03
 38/281 anonim ***** válasza:
Nekem is neha több. Mostanaban ejszak is felkelek beveszek egy frontint.
2012. máj. 24. 21:00
 39/281 A kérdező kommentje:
Sajna esténként sokszor én is frontinnal tudok csak elaludni. Próbáltál már valami gyógynövényes altató-nyugtatót??? Kiváncsi lennék,hogy van e hatása,mert akkor legalább az esti adagomat arra cserélném!
2012. máj. 25. 16:20
 40/281 anonim ***** válasza:
A valeriana relax eleg jo, csak valamiert mostanaban kimaradt. Probald meg!
2012. máj. 25. 19:33
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!