Ancseszkava kérdése:
Szed e valaki cipralexet és milyen tapasztalataitok vannak?
Tudom semmi közöm hozzá, de miért vagy féltékeny? Van okod rá? Nem szabad túlzásba vinni. Gondolj bele mndig fordítva téged mennyire idegesítene az állandó féltékenység!
2012. szept. 11. 21:35
122/281 A kérdező kommentje:
Én ebben éltem sajnos,én soha nem voltam senkire az,de most az új(2év) páromra az vagyok.Taxis,és nagyon sok nő hívogatja,sok kis ribanc..huszonévesek....egy kiváltképpen...mindketten tagadnak mindent...én elküldtem a napokban a párom...elegem van,betegesen hülye vagyok! tudom,hogy szeret,de nem vagyok benne biztos,hogy csak én vagyok neki! Totál kész vagyok,depis!!!!!
Fiatalon én is sokat taxiztam bulibol haza, vagy bulibol buliba. Nekem is volt, "sajat taxisom" akit neha ittasan felhivtam.... De attol meg nem akartam sose egyiktol semmit. Ilyenkor buli van es kesz. Neki ez a munkaja. De, ha irodaban dolgozna es lenne csini noi kolleganoje valoszínű arra is feltekeny lennel :-) . Ezt hívom úgy én, hogy kalitka szindroma. Csak magadnak akarod es nem adod a vilagnak. Ezt magaddal kell leboxolnod. :-) nem konnyu, de hidd el bízz meg benne es viszonozni fogja. A felnőtt pasikat nem erdeklik a mai butuska kis tiniribik. :-)
2012. szept. 12. 20:54
124/281 A kérdező kommentje:
Az ő szájából is ugyanezt hallom,hogy nem érdekli őt senki sem rajtam kivül...dehát ki az aki ezt elhiszi,egyáltalán lehet itt még valakinek hinni a mai világban? Sok csalódás ért mostanában,nem pasi ügyek...sok olyan emberben csalódtam,akik közel álltak hozzám! Elég bizalmatlan vagyok!
Nem tudom,hogy hogyan tovább,de ez a helyzet felőröl,most úgy érzem,hogy jobb ha nincs velem,mert addig sem vagyok féltékeny! Már nagyon gyötört,betegesen,bevallom!
Mit tegyek? Még szeretem,de félek magamtól,hogy bekattanok,ha újra kibékülünk! Segits!
Szerinted, ha egy szàmoda vadidegen (Èn ) ugyanazt mondja, mint a pasid akkor? :-) pedig esküszöm nem ismerem. Ilyen az élet, ha meg akar csalni ùgyis megtudna, ha éppen nem dolgozna! Szerintem kicsit összezavarodtál. Űljetek le és beszélgessetek. A kommunikacio csodákra képes. Mindenesetre űzd el a rossz gondolatokat, mert azzal magadnak ártasz! Ès most mire jo, ha vége? Majd jön egy másik paso aki tényleg àtver... Aztán bánhatod, hogy aki szeretett abban nem bìztál! Fel a fejjel! Èn itt vagyok :-)
2012. szept. 13. 20:39
126/281 A kérdező kommentje:
Amit leírtál abban nagy igazság van! Tegnap megint keresett,és nem bírtam ki,hogy ne beszéljek vele négyszemközt.... nagyon szeretem és nem akarom elveszíteni! Visszafogadtam! Én saját magamtól félek,a gyötrelmeimtől,hogy mi van ha megint rámjön a paranoya!!!! Csúnyán megbántottam,örjöngtem,és még ezek után is kellek neki! Más pasi azt hiszem már rég agyonvert volna!!4 Nagyon szeretjük egymást!!!!!! Köszi a segitséged,más pasi tényleg átverne és még a tetejébe jól ott is hagyna!!! Köszönöm!
127/281 A kérdező kommentje:
Veled mi újság mostanában? Szeded még a régi gyogyikat? Én a cipralexxel már leálltam,lehet nem kellett volna,azóta vagyok ilyen hülye!!! Már csak a frontin van,napi 3-4-szer....az utóbbi napokban 5-ször is:(
Szia! Örülök, hogy beszèltetek! Az én párom is ilyen türelmes :-)
Becsuld meg ezt a jo embert!
Most egesz jol vagyok. Gyogyikat szedem ugyanugy. Hetfon megyek kontrollra. Igen az antidepresszans hirtelen elhagyasa okozhat ilyen tuneteket.
Varom a mensim. Mar faj mindenem... J, hogy vegre pentek van. Neked mivan a nogyogyis bajoddal azota?
2012. szept. 14. 17:01
129/281 A kérdező kommentje:
A miómám tünetet nem okoz,rendesen van időre mensesem,mintha nem is lenne ott semmi... fél évente kell járnom kontrollra,hogy megnézzék nem e nőtt azóta. Remélem nem lesz semmi a későbbiekben sem.
Örülök,hogy te jól vagy,lehet,hogy életünk végéig szednünk kell ezeket a gyógyszereket,de én az sem bánom,csak jó legyen a közérzetünk....
Orulok, h rendben vagy akkor. Èn azert orulnek, ha nem kellene gyogyikon elnem :-) .
2012. szept. 14. 20:29
Kapcsolódó kérdések: