Most ez a menő, hogy minden tinilányka az ereit vagdossa?
Figyelt kérdés
Komolyan mondom... SZÁNALMAS!!!!! 18 éves vagyok, és folyamatosan azt látom hogy a húgom 8.-os osztálytársai, meg 9.-es barátnői olyanokat írogatnak ki egymás üzenőfalára a Facebookon, hogy "én is megtettem..:((L)" a másik meg válaszol: "jajj szívem ne:'(..én is szétcsesztem a csuklóm tegnap.."
MOST KOMOLYAN EZ MENŐ? menő az érvagdosás? az öngyilkosság? vagy mi? már rettenetesen idegesít! 13, 14, 15 évesen mi lehet az a nagy baj ami miatt vagdosniuk kell magukat aztán meg REKLÁMOZNI?..
ez nem divat, csak egyes körökben. aki meg ezt csinálja az meg is érdemli ha valami baja lesz.
2012. máj. 5. 14:53
2/13 anonim válasza:
Igy akarják magukra felhivni a figyelmet, szánalmas.
Viszont a céljukat elérik vele, látod, te is ezzel foglalkozol.
2012. máj. 5. 14:58
3/13 anonim válasza:
ez régen is menő volt egyébként.
2012. máj. 5. 15:01
4/13 anonim válasza:
Miből gondolod, hogy "most" van ilyen divat? Mindig is volt. Egyrészt figyelmet akarnak kapni, másrészt úgy érzik, hogy ha "szenvednek", az arról tanúskodik, hogy érzékeny, "mély" személyiségek vagy "egyéniségek". A legtöbb esetben ennyi van a dolog mögött, az esetek kis részében pedi gkomolyabb betegség.
2012. máj. 5. 15:31
5/13 anonim válasza:
ez betegség, jól csomagolva. ha ilyenek felkeltik az érdeklődésed nézz körül a saját házad táján
2012. máj. 5. 15:37
6/13 anonim válasza:
És amúgy nem szokták megvágni az erüket. Ha valaki vagdossa magát, az baj, mentális betegségre utal, segítségre van szüksége. Ha ezt reklámozzák, az mondhatni szánalmas.
2012. máj. 5. 17:23
7/13 A kérdező kommentje:
"Viszont a céljukat elérik vele, látod, te is ezzel foglalkozol."
nos igen. azt biztos elérik. de már csak megbotránkozni tudok a mai 13, 14, 15 éves "lányokon"... !!
2012. máj. 5. 17:50
8/13 anonim válasza:
sok régi 13 14 15 éves lány is ilyenek volt.Valami ezek szerint nem változik..
2012. máj. 5. 18:48
9/13 anonim válasza:
*ilyen
2012. máj. 5. 18:48
10/13 anonim válasza:
Hát elég szánni való..akiknek tényleg bajuk van azok meg soha nem reklámoznák, sőt inkább szégyenlik
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!