Miért van hogy nem érdekel a siker? Hogy nem akarok részt venni a versenyben?
..kinek nagyobb a háza kertje ,kinek szebb a pasija csaja ,kinek van 6 diplomája kinek egy se .engem ez nem érdekel.
Csak valahol bűntudatom is van -mert lenne tehetségem dolgokhoz -de olyan érzés mintha nem járna siker .néha elérek valamit ,aztán nagyobb stessz az mintsem ha nem csinálnék semmit. Vagy lehet már annyira megszoktam ezt az állapotot hogy természetessé vált a kudarc? sose voltam jó tanuló sok trauma is ért..
Ha bántanak és azt mondják te egy senki vagy mert nem értél el semmit -akkor alul érzem magam egy olyannal szemben ,akinek működő vállalkozása ,háza ,akármije van -de ez akkor is csak önvédelem lenne ha visszavágnék h áh dehogy nem is van ez meg ez ..-ez meg olyan játszma szint..
szóval nem érzem magam jól ebben a társadalomban, meg úgy az egészben..
Kedves 54%-os. Rövidre zárom a dolgot: az én tapasztalataim nem támasztják alá a te állításaid zömét. De köszönöm, hogy megtiszteltél azzal, hogy ennyi energiát fektettél a játszmádba.
Kedves kérdező, neked meg kívánom a legjobbakat ahhoz, hogy megtaláld az élet valamely azon módját, ami kellemes és működőképes számodra. Én drukkolok neked! :)
16:44
Szerintem nem érted a játszma fogalmát. Csak szólok, hogy nézz alaposabban utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!