Nem tudom magam túltenni azon, hogy senkit nem érdekel mi van velem. Mit tegyek?
Köszönöm a választ igen igyekszem pozitív maradni emiatt változik állandóan a hangulatom.:) Van amikor rámjön ez a "jólvan kitérdekel úgysem tudok mit csinálni" és olyankor jól érzem magam. Sajnos tényleg nem csak beképzelem, bár gondolom nehéz elhinni. Régebben én voltam az aki nem akad fenn semmin és a legnagyobb optimizmussal haladtam előre, mert vannak céljaim az életbe. Szóval nem vagyok az a minden kis semmiségből elefántot csináló ember.
Igazad van egyébként, mert időközben rájöttem, hogy a barátaim teljesen "elnyomtak" szóval most másokkal barátkozok. Nehéz lesz de muszáj mert teljesen kifordultam önmagamból.
"Nem tudom magam túltenni azon, hogy senkit nem érdekel mi van velem. Mit tegyek?"
Szerezz barátot, majd őt érdekelni fogod.
"A pánikbetegségtől a tudathasadásig minden közrejátszott"
Valószínűleg egyik se játszott közre, csak egy kis kamaszkori idegeskedés.
"Vagy annyit nyögtek hogy "az durva"."
Akkor mégiscsak együttéreztek veled. Ennél többet mit csinálhattak volna?
"Mit tegyek?"
Itt a tavasz, aztán jön a nyár, használd ki. Bulizz, kirándulj, ismerkedj, szórakozz, sokat nevess stb.
Elmondtam, hogy nem vagyok hisztis. Tudom mit éltem át és a legrosszabb ellenségeimnek sem kívánom... teljesen elszakadtam önmagamtól, mintha megszállt volna valami. Fogalmam sem volt róla, hogy milyen is vagyok és milyen volt az addigi életem. 3 napig nem is mentem iskolába emiatt.. bár nem kell elhinnetek... megszoktam.:)
De már mindegy hisz új életszemléletem van és már 4 napja jó kedvem van folyamatosan, szóval azt hiszem haladok előrefelé. Köszönöm a válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!