Kényszerbetegek, kinek milyen kényszerei vannak?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 17. 20:01
1/22 anonim válasza:
Szinte minden. Mindennél betudom magamnak beszélni, hogy valami rossz fog történni, ha nem csinálom meg az adott dolgot. Pl a törölközőt igazgatom a szárítón, stb. De pár hete már próbálom megfékezni azzal, hogy nem csinálom meg ezeket a hülyeségeket azért sem, pedig a késztetés rohadt erős. Remélem működni fog.
2/22 A kérdező kommentje:
Én is pont ezeket csinálom. Sokféle kényszerről olvastam,de rám is pont az a legjellemzőbb amit te írtál, fogdosom, igazgatom a törülközőt, ruhákat, zoknimat amikor húzom fel, mert kül pl félek h valami rossz fog történni... Én is mostanában ezt csinálom h nem csinálom meg, és elképzelem h semmi rossz nem történik még ettől, meg a gondolat stop technikát alkalmazom, de néha annyira erősek a gondolatok meg a késztetések... Durva egy dolog ez. És neked mióta van, hány éves vagy?
2012. ápr. 17. 22:20
3/22 anonim válasza:
Én már úgy vagyok vele, hogy leszarom, ha valami rossz dolog történik, de szűnjön már meg ez a baromság. Amúgy elég régóta tart, 8 éve kb. 21 éves vagyok
4/22 anonim válasza:
régebben a hajamat is tépkedtem, volt 1 rohadt nagy kopasz folt a fejemen :D arról sikerült leszoknom szerencsére. De a körmömet továbbra is rágom
5/22 A kérdező kommentje:
Én is épp most jutottam el abba a stádiumba, h nem érdekel már ha rossz is történik, talán ezért is tudom kicsit jobban kezelni azzal h nem csinálom meg, és így kicsit mintha gyengülne is... Én meg a körmeim szélén csupálom a bőrt a kezemen meg a lábamon is, de úgy h sokszor ömlik belőle a vér, volt h az ujjam közepéig beszakítottam... :D
2012. ápr. 17. 22:27
6/22 A kérdező kommentje:
Amúgy te voltál valamikor orvosnál e miatt?
2012. ápr. 17. 22:29
7/22 anonim válasza:
Kis gyengülést én is észrevettem, de még így is iszonyatos a késztetés. A bőrt én is rágom, iszonyatos állapotban vannak az ujjaim. A lábamon csak kisebb koromban rágtam, mikor elértem még a számmal.
Amúgy én a szőrömet is tépkedem :D
8/22 anonim válasza:
Voltam, adott is vmi gyógyszert ellene. Akkor sokkal jobb volt, mikor szedtem. Lehet h megint elkéne mennem
9/22 A kérdező kommentje:
Az a durva h rengeteg energiát elvon az embertől, nekem pl régen még súlyosabb volt, pl egy mosogatás eltartott másfél órahosszáig, úgy h nem is volt sok mosatlan edény, mert folyton egyre többször és többször kellett elmosnom a tányérokat, h nehogy vmi rossz történjen, stb... Ez mára már nem ilyen jelentős, de bizonyos mértékben igencsak megnehezíti a napi teendőimet, meg a tanulást, sokkal több energiát vonnak el ezek a hétköznapi dolgok, mint egy átlag embertől...
2012. ápr. 17. 22:41
10/22 anonim válasza:
Nekem mondod? Én is mindent többször megcsinálok (megcsináltam), tehát többször annyi időbe telik minden. Amúgy ez valami régebbi nagy lelki trauma miatt lehet. Magunkat büntetjük tudat alatt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!