Viszonylag régóta szedek rivotrilt, de annyit, amennyit adokim mondott, szóvaaal az nem lenne gáz, ha most kicsit többet vennék be?
Figyelt kérdés
eddig szorongásra szedtem, viszont most nem tudom...vmi feszkó jött rám, de nem akarom bevenni, mert nem hiányzik hogy tabi függő legyek2012. márc. 30. 22:48
11/25 anonim válasza:
A relaxációs gyakorlatok valóban jók, nekem is sokat segítettek.
12/25 anonim válasza:
baszhatod a relaxációt ha már rivót nyomat......már azzal lazul...
13/25 anonim válasza:
Egyáltalán nincs még veszve semmi, én is szedtem régen rivotrilt, meg mást is, de már rég nem élek ezekkel a drogokkal, mert rájöttem, hogy nincs értelme, nem fogok ettől meggyógyulni, sőt, csak rontottam a helyzeten. A lényeg a változni akarás, kilépés a rossz életből.
14/25 A kérdező kommentje:
azért szedem, mert leb.szna a doki, ha nem szedném...
a tegnap estit leszámítva nem szoktam így felpörögni, nem is értem, hogy mi volt most...
2012. ápr. 1. 00:12
15/25 anonim válasza:
Csak azért szeded, mert az orvos azt mondta? A kérdés: te akarod-e szedni?
16/25 A kérdező kommentje:
nem tudok relaxálni, mert olyankor előjön minden rossz érzésem :/
2012. ápr. 1. 00:15
17/25 anonim válasza:
legközelebb ha ilyen van dugni kell egy jót oszt jó!
18/25 anonim válasza:
Nem jól csinálod a relaxálást. Persze nem könnyű, főleg az elején, de ha vki minél többet csinálja, annál jobban elsajátítja.
19/25 A kérdező kommentje:
én azért akarom, mert így látja a doki és a családom, hogy próbálok együttműködő lenni, ugyanis ebből már volt több csúnya vita, aztán majd ha összerázódom, akkor rájönnek ők is hogy felesleges, addig meg megteszem azt a szívességet, hogy kcisit mérgezem magam..
2012. ápr. 1. 00:18
20/25 A kérdező kommentje:
dugni...magammal? :D
2012. ápr. 1. 00:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!