Van olyan ütvefúrógép amit csavarbehajtóként is lehet jól használni? Mert akkor inkább olyat vennék, mint külön behajtót meg külön fúrógépet. Ha van olyan lécci mutassatok linket olyanról (jó minőségü legyen viszonylag, és ne legyen drága, kb 20e ft)
Szia!
Ha otthoni felhasználásra szeretnéd (az árelképzelésből ezt sejtem) akkor szerintem vásárolj egy fordulatszám-szabályzós ütvefúrót. Azokat tökéletesen lehet használni akár csavarbehajtásra is. Ha máshogy nem veszel hozzá egy ilyen vagy hasonló adaptert is [link]
Sajnos profi mindent tudó gépet nem fogsz tudni 20-ért venni...
Laci
Nekem egy 550 w-oc KRESS fúrógépem van,ez fordulatszámszabályzós,jobb-bal forgású ütvefúró.10 ig tokmánnyal !
Én azért ezt vettem,mert ha letekerem a tokmányt,a tengely végét úgy csinálták,hogy a a hagyományos BIT-fejeknek van egy hatszögletű lyuk kialakítva.Ha sokat gipszkartonozunk,ezt is használom,mert csak 1 akksis csvarbehajtóm van,nincs pótakkum.
menj be szerszámboltba,ne barkácsáruházba,ott megmondják,milyenek vannak most,az enyém:SBLR2112-s--tíz éves!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!