Viszonylag régóta szedek rivotrilt, de annyit, amennyit adokim mondott, szóvaaal az nem lenne gáz, ha most kicsit többet vennék be?
Figyelt kérdés
eddig szorongásra szedtem, viszont most nem tudom...vmi feszkó jött rám, de nem akarom bevenni, mert nem hiányzik hogy tabi függő legyek2012. márc. 30. 22:48
1/25 anonim válasza:
Csak annyit vegyél be, amennyit a doki előírt, de ha lefekvés előtt beveszel még egy felet a 2 mg-osból, nem szakad le az ég. Tényleg függést okoz, és a hiányát elvonási tünetek formájában tapasztalhatod meg. Csak csínján!
2/25 anonim válasza:
Hidd el, már függő vagy! De egy szemmel, ha többet veszel be, nem lesz probléma. Viszont, ha tudod próbáld magadat lenyugtatni... A gyógyszer, mint látod nem segítség!
3/25 anonim válasza:
Ne vegyél be többet. Sőt, egyáltalán nem nézem jó szemmel, hogy ezt szeded, teljesen függő lettél már.
4/25 anonim válasza:
baszhatod! a rivótol máris függő vagy jobb ha mielőbb szakorvoshoz fordulsz,és irjon fel valami mást!
5/25 anonim válasza:
igy kezdődik aztán már azt veszed észre hogy marokszám szeded!
6/25 A kérdező kommentje:
az összes hasonló szer addiktív, mindegy melyiket szedem...
találtam sedatif pct!!! :)inkább abból dobok be
2012. márc. 30. 23:10
7/25 anonim válasza:
Szerintem is jobban tennéd, ha átállnál gyógynövényes alapú nyugtatóra.
8/25 anonim válasza:
szerintem is dobj egyet abból a spcc...izéböl!szarni a dokira! kötél van othon?
9/25 A kérdező kommentje:
ha lenne lógnék egyet rajta
2012. márc. 30. 23:39
10/25 anonim válasza:
Inkább próbálkozz növényi hatóanyaggal. Én úgy csináltam, hogy nem növeltem a gyógyszert, hanem amikor nagyon feszült voltam, akkor mellé ittam többször citromfű teát, vagy vettem be Neuranax nevű nem szintetikus /gomba/ nyugtatót. Így le is tudod csökkenteni a gyógyszered adagját és le is tudod tenni. Tanulj meg relaxálni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!