Emetofóbia lehet ez is? Félek, hogy talán az.
Figyelt kérdés
Szaisztok!
A kéréds elött hozzá teszem, hogy a z egész családom elkapta a hányás-hasmenéses vírust, és onnantól este nem tudok enni, eleinte még puffadést is beképzeletem.
Szal a kérdésem, hogy emetofóbia lehet azis, ha én nálam csak este felé jelentkezik az, hogy nem merek enni nehogy hányjak.
Már ez megy 5hónappja, és nemtudom pontosan mitől lehet...
2012. márc. 29. 18:45
1/4 anonim válasza:
csak túl sokat foglalkozol magaddal, ne aggódj ez elfog múlni! am. hány éves vagy? nekem olyasmim volt hogy egy filmben láttam hogy egy csaj ha ideges volt nagyon akkor néha elhányta magát,nah és utána ha ideges lettem ezt beképzeltem magamnak meg aztán úgy alapból hogy nah mindjárt elhányom magam csak úgy. De EZ SOSEM KÖVETKEZETT BE! & elmúlott idővel:) nekem az önbizalom hiány tette ezt gondolom,neked meg a vírus,a betegség,amiről írtál. Csak rosszul rögzült be ez a dolog sztem.
2/4 A kérdező kommentje:
Igen, de már kezdek haladni, hogy kijöjjek ebből.
Probálom azt,hogy inkább reggel eszek utoljára, és majd emgprobálok vacsorázni....
Már megy az, hogy eszek nagyon keveset, de fáj a gyomrom.(szerintem beképzelem)
17/F
2012. márc. 30. 05:21
3/4 anonim válasza:
ha 17 vagy akkor ezt még a tini kor is teheti,hormonok még meg minden egyéb is! Ha nem esik jól enni ne egyél,csak ha éhes vagy és jól esik!:) Elfog múlni ez mind,nyugalom!:) Minden jót! (első voltam)
4/4 A kérdező kommentje:
Oké, köszönöm szépen a válaszodat!!! :-)
2012. ápr. 1. 06:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!