Mit csináljak idegeskedés ellen, ha már most ennyire félek? Valaki segítsen, mert nagyon ideges vagyok
16 éves lány vagyok. Feleléseknél, meg mikor kikellett menni a táblához, mindigis féltem. Miután túlestem minden rendben volt.
HOLNAP SZAVALÓVERSENY!!!!! Idegen nyelven mondok el egy verset a barátnőmmel.(francia). CSak az osztályfőnököm miatt vállaltam el, de kezdem bánni. Nagyon izgulok, sírnom kell, franciából amúgy se szép az ejtésem(nem tudom az 'R' betűt franciásan ejteni. Próbáltam gondolatban letisztázni, hogy mitől félek, de nem segít. Hiába tudom, hogy nincs okom, nagyon ideges vagyok.
Ha kiállok elvékonyodik a hangom, és nem tudok hangsúlyozni, se semmi.
Mit csináljak?:'( Mi segít ekkora szorongás ellen?(Amúgy fogok pszichológushoz járni, nem emiatt, de emiatt IS).
KÖnyörgöm valaki segítsen valami jó kis ötlettel, mert nembírom.:(
Hívd fel a barátnődet akivel együtt szavalsz! Beszélgessetek kicsit, biztos ő is izgul. Lehet hogy jobban mint Te.
Gondold végig, mi történik ha belesülsz. SEMMI!
Ha mégis megtörténne, nevess magadon!
Biztos vagyok benne hogy nem véletlen hogy Te (TI) szavaltok, nem más. Ha olyan rossz lenne a kiejtésed, nem téged választottak volna.
Önként lehetett jelentkezni.:( Picit Ő is izgul.:)
Igazából pont ezaz, hogy TUDOM, hogy semmi nem történik, de hiába tudom az eszemmel, mégse vagyok nyugodt, sőt. Nem tudom magamat hogyan megnuygtatni, és nem "dührohamom lesz", hanem inkább félek, nem akarom, és olyan, hogy bármi mást, csak ezt ne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!