Miért nem merek telefonálni?
Figyelt kérdés
Se hívni, se felvenni. Nem annyira beteges, mint egy fóbia, de azért mégse normális. Más emberek is vannak így? Mit tegyek?2009. jún. 15. 09:43
11/13 anonim válasza:
Hát azt hiszem leírtak mindent előttem, de remélem a kérdéseim is hasznosak voltak valamennyire:)
12/13 anonim válasza:
Ismerős a helyzet, pedig egy tizessel idősebb vagyok nálad. Gyűlölök telefonálni, ha lehet, halasztgatom a végtelenségig. Felvenni még csak-csak, de ha hívnom kell valakit, akkor világvége van. Nem attól félek, hogy nem tudok mit mondani, mert ez akkor is van, ha időpontot vagy bármit kell egyeztetnem vagy csak elintézni valamit. Csak úgy fecsegni egyáltalán nem szoktam telefonon. Sms, email, msn oké, de megszólalni ne kelljen. Élőben minden oké, a munkám is a beszédhez kappcsolódik, de a telefonokat legszívesebben kinyírnám:) Szociális fóbia egy része ez, csak gyakorlással lehet ezen túljutni, hogy pl. akkor is telefonálsz, amikor megoldható lenne smsben, mailben is. Megnehezíti az életemet rendesen, mert egy 2-3 telefonálás előtt rettegek több órát vagy halogatom napokig, emiatt már határidőket is csúsztam le, hogy nem mertem felhívni, máshogy meg nem lehetett elintézni. Gáz, mi?
13/13 A kérdező kommentje:
Hát ezt mintha én írtam volna! Teljesen ugyan ilyen vagyok! Köszi, hogy leírtad :) Olyan jó tudni, hogy én vagyok az egyetlen ilyen ember :)
2009. jún. 17. 22:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!