Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Telefon-fóbia, hogy lehet...

Telefon-fóbia, hogy lehet leküzdeni?

Figyelt kérdés

Komoly válaszokat / segítséget kérek!

Kiskoromban (kb. 5 évesen) egyszer szórakoztam a telefonnal, véletlenszerű számokat hívtam és tetszett, hogy kisípol. Egyszer viszont felvette egy dühös ember a kagylót és tök idegesen beleszólt, hogy megdöglesz rohadt gyerek, meg ilyenek. Ekkor nagyon megijedtem és azóta telefon-fóbiám van. Csak a szüleimet hívom fel, idegen hívásokat nem fogadok és ha muszály egy idegennel beszélnem, akkor többször visszakérdezek, hogy mit mondott, mert egyszerűen nem hallom az idegességtől, izzadok, pulzusom a duplájára nő, nem kapok levegőt. Ezzel mit lehetne kezdeni? Nagyon félek, hogy ha lesz munkahelyem ez hátrány lesz és ez miatt nem kapok munkát sehol. Ezen kívül eléggé visszahúzúdó, félénk is vagyok, de ha megszokom a környezetem, akkor jobb.

Előre is köszönöm!

2012. márc. 23. 22:47
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Miért kerülgette őket a szívbaj?
2012. dec. 30. 21:56
 12/12 anonim ***** válasza:
Hívásom váratlanul csapott le.
2012. dec. 30. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!