Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogy küzdjem le?

Hogy küzdjem le?

Figyelt kérdés
Szorongásos pánikbeteg vagyok, és állandóan azt képzelem, érzem mintha szédülnék és nem a valóságban lennék, közben ha elfeledkezem róla akkor jól elvagyok, de ha rám jön sokszor órákig ezen rágódok. Pszichológushoz járok, segít is. Véleményekre lennék kíváncsi, hogy a szédülést hogyan tudnám elfelejteni.
2012. márc. 13. 17:14
 1/3 anonim ***** válasza:
Talán segitene, ha sokat lennél levegõn és egy részt ki is kapcsolnál.
2012. márc. 13. 17:27
 2/3 anonim ***** válasza:
Járjál sokat társaságba, hívd át a barátnőket/haverokat és szórakozzatok! Egyedül ezzel nagyon nehéz megbirkózni. Hajrá! :)
2012. márc. 13. 17:29
 3/3 anonim ***** válasza:
Én is pánikbeteg voltam. Az a kérdés, hogy kapsz-e antidepresszánst? Attól lehet szédülés. Ha nem szedsz, akkor az idegtől van. Nekem a rendszeres gerinctornától szünt meg. Azonkívül próbáltam koncentrálni a megfelelő légzésre is.
2012. márc. 13. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!