Hogy küzdjem le az öngyilkosság utáni vágyat?
nézd meg ezt az oldalt, és nem fog eszedbe jutni az öngyilkosság többé
"Egy stabil párkapcsolat sokat tud segíteni"..ezt mondta nekem anno egy pszichológus.
Sportolj, olvass, hallgass csak vidám zenéket vagy keress valami új hobbit, hogy lekösse a figyelmedet:)20l
Jajjj muszály minden ilyen jellegű kérdéshez belinkelni ezt az alakot? Ki nem látta még..
Attól, hogy ő kéz meg láb nélkül is húdeboldognk mutatja magát, ne higgye senki, hogy ő is mindig olyan derűs, neki is biztos vannak, voltak holtpontjai az életében.
Amikor mélyebben benn voltam a depresszióban, akkor láttam ezt a srácot, jó elgondolkoztam rajta, de attól még nem lett könnyebb az életem.
Tudod azt gondolom, hogy egy értékes életet nem szabad eldobni, még akkor sem ha most nehéz. Hidd el, minden elmúlik a jó is és a rossz is.
Hogy küzd le, itt van nem sokára a tavasz, menj el futni, az pörgeti a hormonháztartást és arra a napra jó kedved lesz. Keress rá a kezdő futók honlapjára.
Szia. ez a kérdésed nem rossz.
Mit tudsz a halálról, hogy vágysz oda?
Ott jobb lesz? Tán jártál ott?
Boncmesterként dolgoztam, sokat tudok a halálról.
Kis ízelítő.
Mondjuk, te meghalsz öngyilkosságban.Amilyen mentél át a másvilágra, olyan testhelyzetben áll be a hullamerevséged.
Valaki megtalál, sikít visít, rendőrt hív, mentők, majd a hullaszállítók. Megfognak, kimozgatnak, ha csak nem állatok mennek ki és eltörik a végtagjaid, hogy be tudjanak zsákolni,azt pathologia. Ott 24 órát minimum 4 fokon eltöltesz, vagy többet várva az igazságügyi boncorvost. Megérkezik előhúz, boncasztalra tesz, levetkőztet, megméri a hosszúságod, külsérelmi gyomokat, szikét ragad és elkezd rajtad dolgozni. Fej, fültől fülig, a fejed búbján keresztül felvágja a fejbőröd, és felejti, a hátsó felét a tarkód alá gyűri,aztán a szemedig lefejti és az arcodra húzza. Koponyacsontod látszik, majd körbefűrészeli és kiveszi az agyad és kb 3-4mm-es szeletekre vágja, majd félreteszi.
Ezt követően, Y alakban felvág egész a szeméremcsontig, felnyit és az összes szervedet kiveszi(nyelv,gége,tüdő,szív,hasnyálmirigy,máj,gyomor,vékony-vastagbél,lép,vesék,kismedencei szervek)az összes szerved felvágja, metszeteket készít citológiának és az összes szerved a hasüregedbe dobálja,az agyad helyére rongylabda kerül és a fejbőrt vissza hajtva összevarr. Jöhet az öltöztetés. Majd temetésre elő vagy készítve, jön a hulláskocsi amiben már utaztál, beletesznek a koporsóba. ravatalba visznek. még egyszer megnéznek kiknek fontos voltál, aztán rád teszik a koporsó fedelét. A kiásott 2m-es gödörbe leeresztenek,lent vagy már a földet kell rád visszalapátolni, közben a koporsó beszakad és telemegy a fejed földel, kissé szétnyomva téged. Pár koszorú egy ima és ennyi voltál.
Szóval jó sok embernek adsz munkát a felelőtlen döntéseddel, és egy csomó mindenkinek okozol fájdalmat, sebaj. Önző vagy, de javadra válik, hogy a munkaerőpiacon munkahelyet biztosítasz. Gratula hozzá! (ne így kampányolj)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!