Hogy küzdjem le az öngyilkosság utáni vágyat?
"Nem vagyok önző, csak a szüleim miatt élek még. Tudom, hogy az élet harc, de ha minden csatát elveszítesz, nem sok értelme van."
A boldogsághoz nem vezet út. Az út maga a boldogság. – Buddha
Hát nem olvastam el az eddigi hozzászólásokat, gondolom sokan írták vagy legalábbis biztos írta valaki, hogy kezdj új hobbiba meg sport meg ilyenek..na én totál így érzek most mint te, hol jobban hol kevésbé jön elő..nekem ezek csak ideig-óráig segítenek, belekezdtem én is újba, próbáltam pozitívabb életszemléletű lenni, ment 2 hónapig, most megint mélypont:( Szerintem magadban (magunkban) kellene ezeket a dolgokat lezárni, ami volt, volt, változtatni már úgysem tudunk rajta.
Én úgy vagyok most, hogy csak élek és tűrök, majd csak lesz minsdig valahogy, ennyi rossz és kétségbeesés után biztos jön valami jó periódus is.
Szóval így küzdd le te is ezt az érzést, hogy bizakodsz, a múlton meg ne rágódj annyit, mert teljesen felemészted magad. 20l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!