Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogy küzdjem le az öngyilkossá...

Hogy küzdjem le az öngyilkosság utáni vágyat?

Figyelt kérdés
Ki szeretnék tartani legalább addig, amíg a szüleim élnek, de egyre elviselhetetlenebb minden. Mit csináljak? :S
2012. jan. 11. 20:51
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
pasi vagy vagy nő?
2012. jan. 30. 20:18
 22/28 A kérdező kommentje:
21/F
2012. jan. 30. 21:14
 23/28 anonim ***** válasza:

"Nem vagyok önző, csak a szüleim miatt élek még. Tudom, hogy az élet harc, de ha minden csatát elveszítesz, nem sok értelme van."

A boldogsághoz nem vezet út. Az út maga a boldogság. – Buddha

2012. jan. 31. 04:45
 24/28 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Én is sokáig így voltam, hogy inkább már elmentem volna, de nem tudtam volna elviselni a fájdalmat, amit szeretteimnek okoztam volna vele. Szóval itt már annyi elhangzott, hogy szánalmasnak tartod az életed meg veled mindig csak rossz történik, de különösebben még nem részletezted, hogy mi az oka, hogy ezt akarod tenni... Ha elmondanád, talán többet tudnánk segíteni. De egyet jegyezz meg előtte mindenképp: hiába keresed az eget, ha közben lenézel...
2012. jan. 31. 11:43
 25/28 Xabó válasza:
Még nagyon fiatal vagy, remélhetőleg a szüleid még sokáig fognak élni,tehát ha ki akarsz tartani addig, jobb ha összeszeded magad.Tényleg írd le mi bánt, mi történt veled,már az is segít.
2012. jan. 31. 13:50
 26/28 A kérdező kommentje:
Hát sok minden. Depresszió, szociális fóbia, szorongásos zavarok, súlyos múltbéli hibák, amiken rágom magam egész nap. Ezek így együtt felőrölték már az egész életem.
2012. jan. 31. 15:56
 27/28 anonim ***** válasza:

Hát nem olvastam el az eddigi hozzászólásokat, gondolom sokan írták vagy legalábbis biztos írta valaki, hogy kezdj új hobbiba meg sport meg ilyenek..na én totál így érzek most mint te, hol jobban hol kevésbé jön elő..nekem ezek csak ideig-óráig segítenek, belekezdtem én is újba, próbáltam pozitívabb életszemléletű lenni, ment 2 hónapig, most megint mélypont:( Szerintem magadban (magunkban) kellene ezeket a dolgokat lezárni, ami volt, volt, változtatni már úgysem tudunk rajta.

Én úgy vagyok most, hogy csak élek és tűrök, majd csak lesz minsdig valahogy, ennyi rossz és kétségbeesés után biztos jön valami jó periódus is.

Szóval így küzdd le te is ezt az érzést, hogy bizakodsz, a múlton meg ne rágódj annyit, mert teljesen felemészted magad. 20l

2012. jan. 31. 21:25
 28/28 anonim válasza:
Honnan veszed azt h ha meg halsz jobb lesz???? Senkinek sem, de meg neked se. Van élet a halál utan, ha öngyilkos leszel, az esetben tuti pokol.. Ott meg jobban fogsz szenvedni, mind itt a Földön... De amint latom mar regi kerdesed ez...remélem minden jora fordult már
2013. nov. 30. 16:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!