Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez beteges? (Kérdésed túl...

Ez beteges? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés
Undorodom a testemtől, és úgy általában az összes embertől... Egyéb lelki problémáim is vannak, de ezekbe nem mennék bele.
2012. márc. 12. 19:34
 1/3 anonim ***** válasza:
hát gondolom, ez is a lelki probléma része. Igen, beteges. Az undor csak visszatetsző dolgoknál (genny, hányás, ilyenek)csak ott normális.Az egészséges ember szereti a testét, és a többi ember testét is. Kimondottan kellemes élmény kellene legyen.
2012. márc. 12. 19:38
 2/3 anonim válasza:

Beteges.

Velem is ez van, nézem sokszor a karomat, mozgatom az ujjaim, tükörben nézek magamra, és undorítónak és szánalmasnak találom az emberi testet. Néha úgy tekintek magamra, hogy ez az anyagi testem nem is én vagyok. Néha úgy "kirepülnék magamból", nem tudom ezt leírni, de már nagyon zavaró... Emberek közé se járok, szociofóbia, antropofóbia és aszociális viselkedésem miatt nem is tűrnek el...

2012. márc. 14. 15:14
 3/3 anonim válasza:
A lelki probléma a kulcsa. Fejtsd ki nyugodtan, anélkül ugyanis nem tudok segíteni.
2012. márc. 30. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!