Mit csináljak? (kérdésed túl rövid, magyarázatod hosszú)
Figyelt kérdés
Mostanában sokszor vagyok szomorú és rosszkedvű. De ez nem csak az időjárés miatt van így. Az önbizalmam egyenlő a nullával, ha valamit rosszul csinálok mindenki csak kiabál velem. Mindenért én vagyok a hibás ezt mondják. Úgy érzem nem vagyok értékes és szerethető. Ezt senki sem érezteti velem, hogy így lenne. (hogy értékes és szerethető vagyok). Sokszor csak sírni lenne kedvem de ezt csak akkor csinálom ha senki sem látja. Szükségem lenne a szeretetre de senkitől nem kapok még egy ölelést sem. Sajnos kiskoromban meghalt anyukám szerintem ezért vagyok ilyen. Csendes és visszahúzódó is jelemző rám. Bocsánat a sok szóismétlésért. Remélem valaki tud segíteni. 19/L2011. nov. 18. 14:19
1/5 anonim válasza:
Nekem is ez a bajom, csak túl idős vagyok hozzád. :s
2/5 anonim válasza:
Menj el olyan közösségbe, ahol szeretnek olyannak, amilyen vagy. Ahol az emberek derűje átragad rád is. Ahol azt érzed, mintha egy családot kapnál apával, anyával, tesókkal.
3/5 anonim válasza:
Más a kiváltó ok, de nálam is ugyan ez van, nemtudom lehet-e vele mit kezdeni. 19/F
4/5 anonim válasza:
Sportként a táncot javasolom. Tanulj táncolni! Nagyon jól segít a mentális egészség helyreállításában.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszát!
2011. nov. 18. 19:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!