Borderline koros vagyok?
Nekem i szokott ilyen lenni,de vagy 2x volt a 21 évem alatt magammal,hogy néztem a tükörben az arcom,mintha lezsibbadt volna az agyam ,a pupillám éreztem,hogy megnő és merev lesz és csak néztem,hogy húúú ez én vagyok.Elkezdtem tapogatni az arcom,de 2 perc és rájöttem,hogy igen ez én vagyok.
Gyakoribb,hogy nem ismerem meg a személyes tárgyaim,kiskoromban volt,ugyanilyen a plüssállataimmal,most meg ezzel azzal,mintha rácsodálkoznk,hogy úristen nekem ilyen szépséges cuccom van.Elég furi,anyának mondtam is,ő ápolónő,de nem mondott semmit.Én meg nem foglalkozom vele.Amúgy most rámhoztad a frászt,lehet én vagyok a skizo,mert több személyiségem van mint Soma mamának.Mert ugye ő is mindig mondja,hogy van egy gyöngyi egy Sára meg stb...nah nekem is van egy édes kedves és gyerekes,de nem úgy mint a skizóknál:)
Nyugi,ez sztem olyan kimerültség féle vagy olyan mint a deja vu,hogy újraindul akkor az agyad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!