Mit csináljak másépp?
Figyelt kérdés
17 éves fiú vagyok sok élettapasztalattal sok dolog történt velem nem mindig csak jó. Az a problémám hogy nehezen kötök kapcsolatokat, ennek ellenére sok barátom, haverom van mindenki nagyon kedvel jófej srácnak tartanak,DE a problémám az hogy mindenki nála kisebbnek tekint engem mindenkinek az "öcsikéje" vagyok.Mindenki csak jófejként tekint rám és nem vesznek komolyan úgy érzik dönthetnek felettem.Elég hülye eset pl de a lényeg látszik. Jóban vagyok egy lánnyal akinek barátja van mindenki mondja h csak meg ne lásson kettőnket együtt mer akkor majd megver meg hogy féljek tőle, közbe pedig fél kézzel elbánnék a gyerekkel. Úgy érzem nem ismernek eléggé nem tudják miken mentem át.Hogyan lehetne ezen változtatni?Kinézetemmel nincs baj mindnki mondta hogy mikor először találkoztunk félt tőlem ennek ellenére pár hónap, év után ide jut a dolog.Nagyon régóta gyötröm magam ezzel a problémával. Valami ötlet?2012. márc. 7. 18:26
1/1 anonim válasza:
Hát meg kell mutatnod, hogy nem vagy a kis "öcsi". Tehát állj a sarkadra! Ha legközelebb is ilyen történik mondjad meg nekik, hogy neked nem kell tanácsot adni. Valószinű, hogy ezután nem biztos, hogy kedvelni fognak de legalább tudni fogják, hogy téged nem lehet csak úgy lekezelni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!