Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Aki a haláltól fél, az valójáb...

Aki a haláltól fél, az valójában az élettől fél?

Figyelt kérdés

itt most azokra gondolok akik v.mien mentális problémával küszködnek(pánikbetegség stb) esetleg fiatalok, fizikailag egészségesek mégis állandóan félnek,hogy nem akarnak meghalni,ha eszükbe jut ez a dolog már rosszul vannak.

Én azt olvastam,hogy ekkor az ember nem is a haláltól fél(persze jó attól is mert mindenki fél tőle valamilyen szinten) hanem magától az élettől és ebbe menekül, erre vetíti ki a félelmeit,amelyek nem ebben a dologban keresendőek.

Köszi a válaszokat!

2012. márc. 6. 13:12
 1/7 anonim ***** válasza:

jól látod: " ebbe menekül, erre vetíti ki a félelmeit,amelyek nem ebben a dologban keresendőek"

bár mindenki fél tőle, a pánikbetegség, az betegség, szóval... a nevében is benne van....

de pánikbetegek nem csak a haláltól tudnak rettegni...

2012. márc. 6. 16:39
 2/7 anonim ***** válasza:
én nekem a halál a legnagyobb vágyam, szóval egyáltalán nem félek tőle, jönne már minél hamarabb
2012. márc. 7. 14:04
 3/7 A kérdező kommentje:
jó neked hogy nem félsz! de látod ez sem jó ha vágysz rá! :/ :(
2012. márc. 7. 14:55
 4/7 anonim ***** válasza:

2. válaszoló!

ha ennyire szeretnéd, megoldhatod önkezűleg a problémát. de szerintem kicsit már depresszióba hajlik az efféle halálvágy :/ nem gondolod? meg akarsz halni, azt jelenti, hogy nem szeretsz élni?

2012. márc. 7. 16:57
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem csak hogy nem szeretek, rühellek élni. Csak egyenlőre még muszáj (amíg anyukám életben van), utána már nyugodtan leszek öngyilkos.
2012. márc. 7. 17:20
 6/7 anonim ***** válasza:
de ugye tudod, hogy van más út...mindig van!!
2012. márc. 7. 19:49
 7/7 A kérdező kommentje:
:/ ez igaz,mindig van!
2012. márc. 7. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!