Aki a haláltól fél, az valójában az élettől fél?
itt most azokra gondolok akik v.mien mentális problémával küszködnek(pánikbetegség stb) esetleg fiatalok, fizikailag egészségesek mégis állandóan félnek,hogy nem akarnak meghalni,ha eszükbe jut ez a dolog már rosszul vannak.
Én azt olvastam,hogy ekkor az ember nem is a haláltól fél(persze jó attól is mert mindenki fél tőle valamilyen szinten) hanem magától az élettől és ebbe menekül, erre vetíti ki a félelmeit,amelyek nem ebben a dologban keresendőek.
Köszi a válaszokat!
jól látod: " ebbe menekül, erre vetíti ki a félelmeit,amelyek nem ebben a dologban keresendőek"
bár mindenki fél tőle, a pánikbetegség, az betegség, szóval... a nevében is benne van....
de pánikbetegek nem csak a haláltól tudnak rettegni...
2. válaszoló!
ha ennyire szeretnéd, megoldhatod önkezűleg a problémát. de szerintem kicsit már depresszióba hajlik az efféle halálvágy :/ nem gondolod? meg akarsz halni, azt jelenti, hogy nem szeretsz élni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!