Drogterápia segíthet?
Figyelt kérdés
Szerintem bizonyos drogok segíthetnek bizonyos lelki állapotoknál(lelki betegség).De még fizikai betegségeknél.
Gondolok itt az ayahuasca főzetre,amivel gyakorlatilag még heroinistákat is lehet gyógyítani.De van pl. az LSD vagy a DMT.A cannabist az pedig már használják is az egészségügyben.
2012. márc. 5. 22:51
1/7 tetro válasza:
az LSD-t is használják/használták pszichoterápiára. mondjuk a kokainnal meg ópium függőséget kezeltek régen, aztán rájöttek, hogy nem a legjobb módszer :D
2/7 anonim válasza:
Kutyaharapást szőrivel... Ennyi erővel miért nem jársz el terápiára és iratsz magadnak mellé gyógyzsereket, némelyik antidepresszáns nem sokban különbözik az LSDtől.
Amúgy ennek pont az lesz a vége, hogy függő lesz az illető, mert a szerekkel akar kipótolni valamit, ami hiányzik vagy fáj. Ismerjük ezt a történetet már, számtalanszor láttuk, nem kell...
3/7 anonim válasza:
igenigen a lelki bajaimra kezdtem el én is kábítószereket használni:) tavaly jöttem ki egy rehabilitációs otthonból miután úgy megoldotta a problémáim, hogy megpróbáltam megölni magam de mivel nem sikerült inkább leáltam úgyvoltam vele hogy bármit csak ezt ne... apropó ugye járok össze leált anyagosokkal és nálunk szokás mondani "hogyha problémád van és drogozol rájuk csak egy újabb problémád lesz.
4/7 A kérdező kommentje:
Én nem heroinra vagy kokainra gondoltam,hanem LSD és DMT.Tudtok erről egyáltalán valamit?!!!
2012. márc. 15. 00:19
5/7 anonim válasza:
kipróbáltam mindkettőt. mire vagy kiváncsi velük kapcsolatban? lsd-től flashelgetsz dmttől is nemvagy képes normál emberi viselkedésre úgyhogy azokkal nemigazán lehet úgymond élni normális életet. tolerancia nemtudom ezeknél hogyvan én 1x dmtztem akkor szétcsúsztam rendesen bár csak rövid ideig utána tudtam emberek közé menni lsdzni se sokszor kb 20-30x de egyszer se voltam túlzottan válalható állapotba még akkor suliba jártam suliba bementem lsdzve és azthittem megőrülök. ezen amúgy sokat gondolkoztam hogy vajon milyen droggal fogok tudni úgy élni hogy ne legyen para? kokainnal és amfetaminnal működött egy darabig dehát hosszú idő után azok is elég csúnyán meglátszanak..... úgyhogy nincs olyan hogy drogterápia;) legfeljebb orvos felír neked fájdalomcsillapítót vagy pszichiáter rivot és akkor megvagy.
6/7 A kérdező kommentje:
LSD és a DMT nem bulidrogok.Főleg a DMT.Ezek nem arra vannak,hogy társalogj,hanem önmagaddal légy.
2012. márc. 15. 02:13
7/7 anonim válasza:
ezeket honnan veszed? lsdzni lsdztem egyedül szar volt. nem ajánlom. dmt-t nemtoltam ugyan egyedül de ezek társasági drogok. szerintem inkább ezek társasági drogok. a kokainnal és speedel én teljesen jól megvoltam egyedül de lsdzni nemnagyon tudtam egyedül nem adott túlzottan sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!