Magánpszichológus segíthet a magasvérnyomás kezelésében?
Figyelt kérdés
Szervi gond nincs!
Félek h egy rakás pénzt elvisz eredmény nélkül.
2012. márc. 1. 21:42
1/23 anonim válasza:
Ha úgy gondolod, hogy pszichés oka lehet a magas vérnyomásnak, segíthet.
2/23 Jubilee válasza:
Mi okozza, hogy magas a vérnyomásod? Idegeskedsz?
3/23 A kérdező kommentje:
Igen. Egyértelműen pszichés oka van. Rengeteg stressz, depresszió, önbizalomhiány, kiúttalanság-érzet...
2012. márc. 1. 21:46
4/23 anonim válasza:
Akkor mindenképpen menj pszichológushoz.
5/23 A kérdező kommentje:
Csak hallottam már róla, hogy a magán egy kalap pénzt vitt el és semmi sem változott.
De voltam már államinál és ott sem történt semmi értelmes, ráadásul éreztette, hogy lenéz, mert piti problémának tartja az enyémet.
2012. márc. 1. 21:49
6/23 Jubilee válasza:
Pszichiáterhez menj, ne pszichológushoz. A pszichiáter írhat fel gyógyszert is.
7/23 anonim válasza:
A pszichiáter sem lesz jobb, sőt! Teletöm gyógyszerekkel, de a problémáidat nem fogja megoldani. Ha jót akarsz magadnak, ne menj pszichiáterhez! (tapasztalat)
8/23 A kérdező kommentje:
Mindenképp gyógyszer nélkül kellene. Nem vagyok elmebeteg. A lelkivilágommal zűr van, de nem vagyok beteg, semmit nem használna, ha xy pirulát írnának fel. Az nem az okot szünteti meg, hanem esetleg a tüneteket...
2012. márc. 1. 21:54
9/23 A kérdező kommentje:
Ne aggódj, nem megyek, én is tapasztalatból mondom...
2012. márc. 1. 21:55
10/23 anonim válasza:
Mennyi az a magas vérnyomás?
Voltál orvosnál?
Mit jelent az,hogy nincs szervi gond?
Mert ez nem igaz ám!!Van szervi gond!!
Ezen egy pszichológus nem segít óránként 8-10ezerért
De egy kardiológus igen,ráadássul ingyen.És nem töm tele pszihogyógyszerekkel,amikról leszokni sem lehet.
Én kardiológust javasolnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!