Magánpszichológus segíthet a magasvérnyomás kezelésében?
Szervi gond nincs!
Félek h egy rakás pénzt elvisz eredmény nélkül.
Kedves 10., miért írod, hogy van szervi baj?
22 éves vagyok és makkegészséges.
2 éve elvégeztek rajtam egy rakás vizsgálatot: EKG, ultrahang, vérvétel, asszem ennyi. Semmit sem találtak.
Holnap újra megyek a belgyógyászatra és szerintem ismét ezen vizsgálatok várnak rám.
Miért lenne szervi bajom, ha nem találtak semmit? Magas a vérnyomásom és ennek nem testi oka van.
A 10-es vagyok.
És még mindig nem tudjuk,hogy mennyi az a magas vérnyomás,amit a kardiológus 1 tablettával beállít.
A belgyógyász nem kardiológus.
a 10-es
Van olyan,hogy magasvérnyomás betegség önnállóan, látszólagosan minden ok nélkül.De hidd el,hogy van oka.
Ezen sem pszichológus,sem pszichiáter nem tud segíteni.Csodálkozom,hogy a belgyógyász nem küldött tovább kardiológushoz.Oda menj szívultrahangra.
De szeretném tudni a súlyodat a magasságodat és a vérnyomásodat.
És próbáld elfogadni a tanácsomat a saját érdekedben.
csak egy beutaló meg egy időpont egy kórházi kardiológusnál.Mert nagyon fiatal vagy.
Sziasztok,
köszi a válaszokat.
Hát EKG-t csinálnak, gondolom, az mutatná, ha a szívemmel baj lenne.
Szerintem a stressz az oka a dolognak. Rengeteget stresszelek és valószínű az egész életem ilyen lesz.
191 cm vagyok és 88 kg.
A vérnyomásom 2. adata jó szokott lenni.
Az 1. adat 140-160 között van...
10-es
Kedves kérdező! A súlyod tökéletes.Beutalót vagy a házi ad,vagy a belgyógyász.Légy rámenősebb.
A vérnyomásnak TARTÓSAN 140/90 alatt kell lenni,hogy ne csináljon az évek alatt maradandó károsodást.
Az EKG nem mutat ki mindent, ezért kell tovább menni kardiológushoz.
A két szám amit leírtál,ezek csak számok,és nem vérnyomásérték.
Ha a vérnyomásod 160/100,az nem csak idegességtől van.
Mindenképpen lejjeb kell vinni gyógyszerrrel,amit viszont meg kell szokni,mert sokkal alacsonyabb lesz,és 2-3 hétig fáradokény leszel.De ha beállt,a feszültséged is csökkenni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!