Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mindenkinek vannak érzelmei?

Mindenkinek vannak érzelmei?

Figyelt kérdés

Sokszor azt veszem észre magamon, hogy csak megszokásból mondok dolgokat, azért, hogy megfeleljek a külvilágnak, de valójában semmit nem jelentenek. Nagyon érzelemszegénynek érzem magam. Amikor ez tudatosul bennem, legszívesebben meghalnék. Sohasem hagyatkozom érzelmekre, már ha annak lehet nevezni, azt ami bennem van, vagy ösztönösen vagy tudatosan viselkedek.

Ez már megint racionalitás: Van értelme az ilyen életnek? Ha igen, miért, ha nem, miért?

2012. márc. 4. 02:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Velem is ez van, csak engem nem zavar. Téged miért? Ahogy másokat elnézek, az érzelmek csak hátráltatják őket, több bajt okoznak mint hasznot (ha van egyáltalán bármi hasznuk?).
2012. márc. 4. 03:42
 2/11 anonim ***** válasza:
Ezért nem árt egy társ akivel megoszthatod az érzelmeid. A külvilágtól én is elzárom őket, ha nem tenném már több gyilkosságot elkövettem volna. Az életnek meg önmaga ad értelmet, nem egy olyan részlete mint az érzelmek.
2012. márc. 4. 03:51
 3/11 A kérdező kommentje:

Azért zavar, mert nem tudom, hogy ez normális-e?

Másrészről meg rossz így élni, legalábbis én nem szeretek. Elkeserít, hogy ilyen vagyok. :)

2012. márc. 4. 14:18
 4/11 A kérdező kommentje:
egy társ... olyanom még sosem volt :)
2012. márc. 4. 14:19
 5/11 anonim válasza:

[link]

szerintem valamennyire illik a leírás..

szívesen beszélgeek veled ha akarod, mindíg is foglalkoztatott

2012. márc. 4. 14:34
 6/11 anonim ***** válasza:
Sok lánynak akiket ismerek hasonló problémái voltak. Elkezdtek valamit csinálni, leginkább sportolni, és teljesen megváltoztak. Most az elégedettség sugárzik belőlük. Legelőször magadhoz kerülj közelebb, azután nem is kell figyelned ilyen dolgokra, jönnek maguktól. Itt a jó idő, menj le futni, hallgass jó(!) zenéket, egyél finomakat. Persze az is lehet, hogy simán kinövöd ezt a kis depressziót. Ha megkérdezhetem hány éves vagy?
2012. márc. 4. 14:41
 7/11 anonim ***** válasza:
Nem, utolsó, a kérdező nem szociopata. Nem kovácsol előnyt az érzéketlenségből, hanem elszomorítja. A kettő között széles a szakadék.
2012. márc. 4. 14:45
 8/11 A kérdező kommentje:

Nem vagyok szociopata, mert bűntudatom szokott lenni.

22 vagyok, szóval már nem hiszem, hogy nagyon meg tudnék változni.

2012. márc. 4. 15:33
 9/11 anonim ***** válasza:
"22 vagyok, szóval már nem hiszem, hogy nagyon meg tudnék változni." Ez lehetne a depresszió reklámszlogenje. Olvasd már át külső szemmel, kedves kérdező, mekkora hülyeséget is írtál.
2012. márc. 4. 15:35
 10/11 A kérdező kommentje:
Lehet hülyeség, de így gondolom. Szerinted miért nem igaz? A korom miatt? Vagy egyáltalán nem függ a kortól az egész?
2012. márc. 4. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!