Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit gondoltok, fájhat idegi...

Mit gondoltok, fájhat idegi alapon a mellem?

Figyelt kérdés
6 évig voltam pánikbeteg,már egészen jól vagyok,csak néha szorongok.De mostanában sokat fáj a bal mellem és a mellkasom.Ez nagyon megrémít.Voltam kardiológusnál és persze semmi(szerencsére természetesen).Most akkor mégis mitől fáj?Nem egyfolytában csak néha és ilyen tompa érzés,de nagyon kellemetlen.Tehetek ellene valamit?
2012. márc. 2. 14:12
 1/1 anonim válasza:
Nekem is ilyen problémáim voltak csak én nem voltam pánikbeteg. Próbálj meg minél nyugodtabb körülmények között lenni. Kezdj el sportolni elterelni a gondolataidat a napi olyan dolgoktól ami felidegesít szorongásba taszít vagy bármi ami fel zaklat. Én elkezdtem egy küzdősportot mert mindig is vágyam volt csinálni és mivel egybe a testi lelki egészségemet fejleszti így nekem pont jól jött:) Idegi alapon is ki tisztul a fejem mert nem gondolkodok.:)Tudom könnyű így mondani de mindent meg lehet csinálni csak akarni kell. Nekem sikerült és szerencsére egyre ritkábban őt ha úgy vesszük nem is tudom mikor fájt utoljára. Mikor szúrt be. Nem mondom h. te is küzdősportot csinálj hanem olyat amivel el tudod terelni a figyelmed a napi gondoktól. Ez amúgy attól van h. a mellkasodba becsípődik egy ideg.
2012. márc. 2. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!