Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Az öngyilkosság miért lenne...

Az öngyilkosság miért lenne menekülés? :O

Figyelt kérdés
2012. febr. 23. 13:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Mert nem old meg semmit. A probléma marad, az öngyilkos ez/ek elől menekül.
2012. szept. 9. 21:14
 12/13 anonim ***** válasza:
Utolsónak: Mit kéne megoldani?? Leginkább az ember vagyis legalábbis én nem azért akarok öngyilkos lenni mert teli vagyok problémákkal nem, én azért mert soha életemben nem kaptam szeretetet , kiskoromban a szüleims SEMMIRE se tanítottak meg, a nagyapám aki már nem él alkoholista volt, és ott nyaraltunk a tesómmal kiskoromban minde évben, és tudod hogy hoygan teltek el a napok? A hül@e sorozatokat a tv.ben azt kellett nézni, nem vittek el minket sehova se naralni de még a játszótérre sem, és nekem kellett lemennem mindig a kisboltban a nagyapámnak borért 6 évesen!! Egyszer sem vitt el mondjuk horgászni, amikor tizenéves voltam 3 évvel ezelött benne voltam mint minden más tini én is kamasz voltam ami annyit tesz hogy néha ideges voltam mert változik az ember, a hül@ye szüleim ahelyett hogy meghalgattak volna elvittek mindenféle elmegyógy orvosokhoz meg ilyenek. Én ezért nem szereték élni. Most lassan 20 éves vagyok, elszeretnék kezdeni valamit csinálni hogy legyen belőlem valaki, de mostmár ez sem lehetséges. Szegény családban élek sajnos, sohasem futotta semmire, úgyhogy amíg ilyene az emberek nem csak a családtagjaim hanem úgy az egész világ ilyen önző, nekem így nincs kedvem élni.
2012. szept. 9. 23:15
 13/13 anonim ***** válasza:

12/12 "Mit kéne megoldani???" Az életedet.

Szomorú olvasni soraidat, tényleg egyesekkel nagyon igazságtalan a világ, de szerintem neked pont ezt kéne megoldanod. Felülkerekedni ezen a sok szaron, ami körülvesz, és olyan életet élni, amilyenre vágysz!

Én is sérült vagyok, ahogy apám is az volt, de a soraid őt idézik. Ő is mindig be volt zárva "élete tragédiájába", hogy vele világéletében mindenki hogy kiszúrt.. stb. és nem tűnt föl neki, hogy miután egész életében ezt kántálja, egyrészt elment mellette az élet, amúgy meg ő sem lett különb apa egy fikarcnyit sem, mint a sajátja. Sőt.. Gondold el nagypapádnak, vagy szüleidnek milyen élete lehetett, ha ezt adták át neked, amit. Ne kövesd el az ő hibáikat!

Szóval szerintem bátran próbálj meg túljutni ezen és megvalósítani önmagad, 20 évesen igazán nem csúsztál le semmiről! Persze szép gyerekkori, tinédzserkori emlékeink már nem lesznek.. de elég sok évünk van még hátra, amit akár boldogan/boldogabban is tölthetnénk.

2012. szept. 10. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!