Az öngyilkosság miért lenne menekülés? :O
12/12 "Mit kéne megoldani???" Az életedet.
Szomorú olvasni soraidat, tényleg egyesekkel nagyon igazságtalan a világ, de szerintem neked pont ezt kéne megoldanod. Felülkerekedni ezen a sok szaron, ami körülvesz, és olyan életet élni, amilyenre vágysz!
Én is sérült vagyok, ahogy apám is az volt, de a soraid őt idézik. Ő is mindig be volt zárva "élete tragédiájába", hogy vele világéletében mindenki hogy kiszúrt.. stb. és nem tűnt föl neki, hogy miután egész életében ezt kántálja, egyrészt elment mellette az élet, amúgy meg ő sem lett különb apa egy fikarcnyit sem, mint a sajátja. Sőt.. Gondold el nagypapádnak, vagy szüleidnek milyen élete lehetett, ha ezt adták át neked, amit. Ne kövesd el az ő hibáikat!
Szóval szerintem bátran próbálj meg túljutni ezen és megvalósítani önmagad, 20 évesen igazán nem csúsztál le semmiről! Persze szép gyerekkori, tinédzserkori emlékeink már nem lesznek.. de elég sok évünk van még hátra, amit akár boldogan/boldogabban is tölthetnénk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!