Öngyilkossági kísérlet után hogyan tovább?
Figyelt kérdés
Nemrég megpróbáltam.. de végül megijedtem és mentőt hívtam..most élni akarok de nem tudom, hogy kezdjek neki? Nem tudtok valami jó oldalt vagy tanácsokat az újrakezdéshez?2012. febr. 7. 16:49
1/9 anonim válasza:
Mindenképp valami neked jó elfoglaltságot keress. Olyan dolgot amiben örömöd leled. Ha úgy gondolod, hogy nincs ilyen, akkor barátokkal menj szórakozóhelyekre, ahol új embereket ismerhetsz meg. :) Vagy akár egyedül is megteheted. Hidd el, hogy gyönyörű az élet, főleg, ha te éled!
2/9 anonim válasza:
Keress fel egy pszichológust, ő segít pozitívan gondolkodni, és a múltat magad mögött hagyni, én is elmegyek, ha szükségem van egy kis önbizalomra, életkedvre, energiára. :)
3/9 anonim válasza:
Ha nem tettél maradandó kárt magadban és életkedvet is kaptál, nagyon nagy szerencséd van. Mi kell még? Szerintem ehhez nem kell tanács, csinálj mindent ami jól esik.
4/9 anonim válasza:
Menj el a barátaiddal majd ha jó idő lesz kirándulni, nagyon sok csodálatos hely van Magyarországon, a természetben újra lehet regenálódni. Keresd meg miben vagy a legjobb, mihez értesz a legjobban és csináld azt (akár hobbi, munka, stb). Menj klasszikus koncertestekre (persze, ha szereted a klasszikus zenét), azt érzést nem lehet leírni, amit ott érzel. Mellőzd az internetet, TV-t, hogy ne szűkülj be, hogy ne fordulj önmagadba.
HA (!) nyitott vagy a keresztény közösségek iránt, akkor javaslom a [link] közösséget.
5/9 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm :) Nagyon kedvesek vagytok, megfogadom a tanácsokat:)
2012. febr. 8. 00:48
6/9 anonim válasza:
ÉLVEZD AZ ÉLETET! CSAK ÍGY TOVÁBB! :D
8/9 anonim válasza:
*ja, véletlenül azt írtam, hogy próbáld újra, de úgy értettem, hogy ne próbáld újra...
9/9 anonim válasza:
Éld tovább az életed és felejtsd el ami történt és ne gonbdolj többet rá még ha történik valami rossz dolog ami számodra nemkedvezö nekeseredj el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!